• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bugarska princeza Kalina 24 godine trenira da bi imala čelično telo: Jača je i od muža, evo kako vežba

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kalina i Kitin su zajedno počeli da treniraju sa tegovima u Bugarskoj 2000. godine

  • 1
Kalina od Bugarske Foto: Foto: Nikolay DOYCHINOV / AFP / Profimedia

O bugarskoj princezi Kalini prošlog meseca se pisalo više nego ikad. Ona se četiri godine nije pojavljivala u javnosti, a njen izgled, koji je bio drastično drugačiji, skrenuo je pažnju sa događaja kojem je prisustvovala.

Njena čelična ramena i opaki bicepsi bili su i te kako izraženi zbog haljine koju je nosila, a kako je privukla pažnju svih medija, Kalina se za "!Hola¡", posle određenog vremena osvrnula na sve komentare: "Nisam to očekivala. Samo sam nosila haljinu bez rukava U 21. veku, fizička forma žene ne bi trebalo da bude vredna vesti".

Govoreći iskreno o svojoj atletskoj sposobnosti, princeza Kalina (52) ispričala je sve o svojim fitnes navikama za špansku publikaciju u ekskluzivnom intervjuu.

- Ako ne treniram, ne osećam se dobro. Jedini razlog zašto to radim je da bih bila zdrava i da se osećam dobro - rekla je princeza.

Afinitet princeze Kaline prema fitnesu nije ništa novo. Bugarska princeza je sledila disciplinovan režim treninga više od dve decenije, a sada je njeno telo i pokazalo znake velike fizičke transformacije. Sport je oduvek bio deo njenog života. Odrastajući u Francuskoj, mlada princeza je skijala od malih nogu, a često je sa ocem išla na planinarenje po Alpima po šest do osam sati.

kalina Foto: DNphotography / Sipa Press / Profimedia

Trenira sa suprugom

Kada je Kalina upoznala svog supruga Kitina, španskog pomorskog navigatora, istraživača i ambasadora dobre volje UNESKO-a, njen osećaj za avanturu i disciplinovan način života samo se povećao kako je par pronašao radost u zajedničkom treningu.

Kalina i Kitin su zajedno počeli da treniraju sa tegovima u Bugarskoj 2000. godine.

- U 2019. smo upoznali Karlosa Floresa, koji je bio na čelu takmičarske komisije Međunarodne fitnes i bodibilding federacije, kao i jedan od velikih pionira fizičke kulture u Španiji, i od tada je naš lični trener. Kitin i ja nastavljamo da treniramo zajedno 24 godine kasnije.

Princeza Kalina takođe vodi svog psa u planinsku šetnju do četiri sata svakog dana. Takođe skija na snegu, skija na vodi, surfuje i jaše.

- Kada vaše telo i um kažu "dosta", vaš duh mora da gurne i kaže: "Ali na kraju se uvek isplati". Ključ, kao i skoro sve u životu, je doslednost. Ali morate to da uradite kako treba.

Loš način života, konzumiranje alkohola, pušenje, prejedanje i malo spavanja, dovode do dana sa manje energije i do slabog ili prevremenog starenja. Dobra ishrana, osam sati sna i dobar trening su ključ zdravog načina života i forme, Kalinin je savet.

Njen nedeljni plan treninga

Ponedeljak i četvrtak: trbušnjaci, noga, leđa, triceps i gluteus.

Utorak i petak: trbušnjaci, grudi, ramena, bicepsi i gluteus.

Sreda i subota: Trčanje 30 minuta

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Odrekla se hrišćanstva, veruje u Nordijske bogove i zovu je "vikinška princeza"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Zvele

    22. jul 2024. | 17:29

    Zamisli sa ovim stvorenjem da treba da legneš u krevet .Pa pobego bi ko poparen pa makar nikad sa ženom ne lego u krevet ....

    Podelite komentar