• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oskar joj nije bio toliko bitan koliko gubitak 45 kilograma: Slavna glumica konačno sebi kupila lepu haljinu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogo se pričalo da je smršala zbog "Ozempica".

  • 0
Keti Bejts Foto: Tanjug/AP/Willy Sanjuan/Invision

Oskarovka Keti Bejts je imala emotivno iskustvo pripremajući se za Emi 2024, a pored svih karijernih uspeha koje je nizala, ovaj joj je podjednako bitan.

Nakon što je izgubila oko 50 kilograma u proteklih sedam godina, glumica (76) kaže za "People", da je konačno mogla da ode u "Armani", prvi put, da pronađe svoju savršenu haljinu.

Dok je isprobavala haljine, Bejts kaže da su ona i njena prijateljica koja joj se pridružila "bile u suzama" jer je sve izgledalo sjajno.

Na kraju, Bejts je obukoa tamno ljubičastu haljinu sa crnim perlama.

- Fotografije sa crvenog tepiha su bile toliko drugačije od svih koje sam ranije imala na crvenom tepihu - zadovoljna je Keti Bejts.

- Osećala sam se tako opušteno i spremno. Znala sam da se osećam odlično i izgledala sam sjajno. Imali smo divan mali skeč sa Antonijem Starom i Đankarlom Espozitom. Bila je to divna noć. To veče je bilo zaista posebno.

Ona je ranije objasnila da je prilikom snimanja jedne serije 2011. često morala da sedne, imala je poteškoće s hodanjem. Zbog toga je odlučila da pokuša da smrša, ali na prvom mestu jer joj pretio dijabetes.

Mnogo se pričalo da je smršala zbog "Ozempica".

- Ali moram da razočaram ljude da je ovo bio težak posao za mene, posebno tokom pandemije. Veoma je teško reći da vam je dosta.

Bejts je nastavila, dodajući da je donela odluku da smrša nakon što joj je dijagnostikovan dijabetes tipa 2 2017.

- Jela sam zato što sam se plašila. Jela sam jer me baš bilo briga za moje samopoštovanje. Dijabetes postoji u mojoj porodici i videla sam kroz šta je prošao moj otac. Imao je amputaciju noge. Jedna od mojih sestara se time bavi veoma ozbiljno i to me je uplašilo. To me je direktno uplašilo.

(Ona.rs/Daily Mail/Prevention)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Budite fit sa Mirom: Brzi set vežbi za savršen struk

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje