• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fitnes influenserka razotkriva trikove trenera: Evo čime se sve služe samo zarad dobijanja klijenata

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se vrti oko društvenih mreža!

  • 0
Fitnes influenserka Foto: Shutterstock

Fitnes trener Hana Beri je na "TikTok-u" podelila neke od uobičajenih taktika koje treneri, koji su uticajni na društvenim mrežama koriste da pridobiju sledbenike. U video-snimku je objasnila da je bila "zaista toksična fitnes influenserka" na samom početku.

Beri je takođe rekla da su video-snimci sa treninga uvek bili zagarantovani način donošenja pregleda, ali ona lično nikada nije sama koristila te vežbe u te namene.

- Vežbe za trbušne mišiće se rade isključivo radi angažovanja na mrežama. Znam da je to tako glupo reći, ali to je istina. Treninzi za trbušnjake zapravo uopšte ne grade trbušnjake. Radite teške čučnjeve, mrtvo dizanje, radite teške spojeve umesto toga - otkrila je Beri.

Ona  je takođe upozorila pratioce na bilo koji smuti, piće, čišćenje ili detoksikaciju koji obećavaju balansiranje hormona.

- Oni ne rade. Imate jetru jer vaša jetra detoksira vaše telo za vas - rekla je kratko.

@hannahbarryuk Maybe I should delete hahahah ♬ original sound - Hannah barry

Obožavateljima se očigledno dopala Hanina iskrenost, jer je postavila nekoliko naknadnih video-zapisa u istom danu. U jednom, Beri je rekla da se, dok je još uvek u industriji fitnesa, više ne oseća kao "toksična osoba", zbog čega je odlučila da počne da bude otvorenija o tome kako funkcioniše svet uticajnih ljudi.

- Veoma poznate žene u fitnesu pitale bi me da li bi mogle da kupe moje fotografije transformacije da bi ih koristile – da prodaju svoj program.

U drugom videu, Beri je rekla da je svaki trening za koji se tvrdi da služi za "smanjenje masti sa vašeg tela" - kao što je "vežbanje za sagorevanje sala na stomaku" - takođe trik da se ljudi nateraju da gledaju video-zapise i prate naloge.

Komentatori su zahvalili Hani što je ukazala na šta treba paziti kod "toksičnih" fitnes influensera, posebno sada tokom januara kada je jedna od najčešćih novogodišnjih odluka da smršate, piše Yahoo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje