• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Smršala je 100 kg i mnogima postala inspiracija: Ovo joj je bilo najteže u procesu mršavljenja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je do ovog cilja došla za godinu dana i četiri meseca

  • 1

Nadin iz Australije ima 28 godina, a kako kaže, ceo život je imala problem sa viškom kilograma. Zbog toga su njeni snovi o kojima je maštala trpeli, te je tako jednog dana odlučila da uzme život u svoje ruke i promeni ga iz korena.

Nadin je otišla na operaciju želuca i tada počinje njeno "putovanje" na kom je uspela da smrša 100 kilograma, piše nzherald.

Svoju priču, ova devojka deli na društvenim mrežama, te je mnogima postala inspiracija.

Kako kaže, najteže lekcije na putu mršavljenja bile su da nauči da bude umerena u ishrani, da prestane sa prejedanjem i da reguliše ostale poremećaje u ishrani.

- Volim sebe i na jednoj i na drugoj slici, ali sada definitivno imam novi život i više energije da uživam i u malim i u velikim stvarima. Kad sam bila najdeblja nisam mislila da ću to ikada uspeti da prevaziđem i da rešim probleme sa ishranom. Borila sam se sa fluktuacijama u težini i sa prejedanjem. Trebalo mi je godinu dana i četiri meseca da postignem svoju ciljanu težinu. I sada još učim i radim na tome da održim što zdraviji i uravnoteženiji odnos prema hrani. Mislim da je to nešto na čemu ću morati da radim do kraja života, ali sam potpuno u redu sa tim - napisala je u Instagram objavi.

Inače, Nadin je i majka, a nedavno je ostvarila svoj san i postala stjuardesa.

Ona je dobila hiljade obožavalaca na društvenim mrežama, jer je podelila svoje putovanje i podsetila ih da je sve moguće.

- Morala sam da prođem kroz sve ovo da bih došla ovde gde sam danas. Zahvalna sam na svemu, osećam da imam perspektivu i razumevanje koje ne bih imala da nisam bila devojka sa ovakvim problemom - iskrena je Nadin.

Nadinini patrioci redovno pozdravljaju njene napore i ostavljaju joj komentare podrške.

- Lepa pre i posle. Neverovatan trud - napisala je jedna devojka.

- Bravo, ti si inspiracija - dodala je druga.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari