• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sutrašnje pomračenje Sunca neće baš prijati ovim znakovima: Vreme je da se radi na teškim stvarima

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Usporite malo ovih dana

  • 0
pomračenje Sunca Foto: Shutterstock

Za ovu godinu "zakazana" su nam dva pomračenja Sunca: jedno koje se već dogodilo u aprilu, a drugo konačno godišnje pomračenje Sunca dolazi 2. oktobra. Ako ste spremni da osetite energiju poslednjeg pomračenja Sunca 2024. godine, možete očekivati neke intenzivne, neočekivane promene - posebno kada je reč o odnosima jedan na jedan.

Konačno pomračenje Sunca u godini može vas takođe usmeriti ka novim pravcima koji se odnose na lepotu, jačanje ravnoteže i hranjenje goruće želje da pojačate harmoniju sa drugima u vašem životu.

Iako će za Ovnove, Rakove i Vage sve biti "kao poručeno", za ova tri znaka Zodijaka, to baš i neće biti slučaj.

Vodolija

Vodolije, ovo pomračenje Sunca je vreme da prigrlite novi početak i nove horizonte. Vi ovoga puta prosto morate da izađete iz zone udobnosti i vidite šta se još nalazi tamo negde.

Mnogo toga se dešava u vašem ličnom rastu i samoizražavanju. Energija je niska zbog velikog opterećenja odgovornosti, što otežava usklađivanje sa svojom kreativnom vizijom. Možda se osećate energično i poletno, ali držite se svojih ideala i uverenja - unutrašnja snaga i podrška porodice će vam pomoći da to prebrodite. Morate malo i da rizikujete ako želite da dobijete sve to za šta i jeste sposobni.

Blizanci

Problemi iz prošlosti sa decom ili voljenom osobom mogli bi da se pojave, što će ugušiti vašu radost. Finansijski stres može povećati pritisak. Nađite vremena da napunite baterije i opustite se - ovo nije trenutak za velike akcije.

Škorpija

Pomračenje može izazvati anksioznost, duhovne sumnje ili tajne neprijatelje i spletke. Zaštitite svoje zdravlje, posebno mentalno blagostanje. Izbegavajte štetne supstance - one mogu imati ozbiljne posledice. Odlično je vreme da napustite loše navike - za to treba dosta mentalne snage, pa, polako.

(Ona.rs/AstroDaiva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop