• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anti-aging ili nega osetljive kože? Više ne morate da birate!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kompletna nega u samo tri koraka sa novom Anew Sensitive+ kolekcijom

  • 0
Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice

Foto: Avon

Vodeći računa o zdravlju kože lica neretko možemo otići predaleko u kreiranju beauty rutine, ne razmišljajući o tome da li nam je zaista potrebno mnogo proizvoda za efikasnu negu. Naročito ukoliko je osetljiva koža lica u pitanju, nekada manje znači više, te je izuzetno važno da dobro upoznamo sopstvenu kožu i njene potrebe. Ukoliko nam je potrebno i da se borimo sa znakovima starenja, pronalaženje odgovarajuće nege postaje još veći izazov – jer želimo da umanjimo bore, a istovremeno pažljivo postupamo prema svojoj osetljivoj koži.

U okviru istraživanja koje je kompanija Avon radila zajedno sa osobama koje imaju osetljivu kožu, nakon 21 dana testiranja utvrđeno je da proizvodi iz nove Anew Sensitive+ kolekcije, koja je nedavno predstavljena, imaju umirujuće dejstvo i smanjuju crvenilo za samo 72 sata. Nagrađivani patentirani sastojak Protinol™, kao jedan od glavnih sastojaka, podstiče proizvodnju dva tipa kolagena za jedriju i zategnutiju kožu. Istovremeno, ovi proizvodi pomažu da se umanji vidljivost sitnih linija i bora, i sprečavaju isušivanje, obnavljajući zaštitnu barijeru kože.

Predstavljamo vam tri nova proizvoda koja čine Anew Sensitive+ kolekciju i pružaju kompletnu negu – umanjuju znakove starenja i pažljivo neguju osetljivu kožu.

Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice

Foto: Avon

Prvi korak nege je Anew Sensitive+ kremasto sredstvo za čišćenje lica koje uklanja nečistoće, masnoću i šminku sa kože. Ostavlja kožu svežom i umirenom, a preporučuje se nanošenje svakog jutra i večeri na kožu lica uz ispiranje mlakom vodom.

Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za predeo oko očiju je drugi korak i ona efikasno umanjuje osećaj suvoće i crvenila, i obogaćena je ekskluzivnim Protinolom™. Nakon nedelju dana korišćenja, koža je mekana i glatka, a posle dve nedelje blistavija, sa mladalačkim sjajem, dok je vidljivost sitnih bora oko očiju umanjena.

Treći korak za postizanje potpunog efekta je Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice koja podstiče dva tipa kolagena za jedriju i zategnutiju kožu, bori se protiv znakova starenja i vraća osećaj zategnutosti i elastičnosti, zahvaljujući nagrađivanom Protinolu™. Ukoliko se nanosi na kožu lica i vrata, ujutru i uveče, umiruje kožu lica i čini je sve manje osetljivom sa svakom upotrebom.

-Savremeni život zaista utiče na našu kožu i čini da sve više ljudi primećuje kratkoročnu ili dugoročnu osetljivost. Veoma je izazovno pronaći adekvatne proizvode za takve osetljive tipove kože, naročito kada je koži potrebna i anti-aging nega. Stoga sam izuzetno zadovoljna novom Anew Sensitive+ kolekcijom koja ostavlja kožu blistavom, svežom i umirenom, a čini je i mekanom i glatkom, ujednačava ten i umanjuje vidljivost sitnih bora, uz svega tri proizvoda – izjavila je dr Tamara Maravić, stručno pojačanje kompanije Avon za Anew kolekciju.

Anti-aging ili nega osetljive kože? Više ne morate da birate! 8 od 10 žena je potvrdilo da sada možete imati i jedan i drugi efekat.

Svi proizvodi iz kolekcije su dermatološki, alergološki i klinički ispitani, nemaju miris, testirani su na različitim tipovima i tonovima kože i odgovaraju osetljivoj koži.

Nova Anew Sensitive+ kolekcija dostupna je u Avon brošuri od 1. oktobra, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn i stiže direktno na vašu adresu!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota