Ovo niste znali: Zašto treba da operemo glavicu crnog luka pre nego što ga oljuštimo?

B. P.
B. P.  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Goga sas banata
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Goga sas banata

    23. oktobar 2024 | 18:47

    Crni luk isto ko i beli iliti banane, mandarine, ananas i druge sekundarne sirovine treba brzo provuci kroz kipucu vodu. Tako aktivirate proteine i korisne elemente i cinjenice u ljusci, bez da opozicija moze da dotakne srz pitanja. Potom ga treba brzo konzumirati na puna usta dok se ne ohladi, iz istih razloga.

  • Mića sremac

    22. septembar 2024 | 12:25

    Veća verovatnoća je da se sa vlažnog luka prenese sve to što ste naveli nego sa suve ljuske. A moji predci nikada nisu prali luk u ljusci nego oljušten i dao Bog ništa im nikad nije falilo.