Ovo niste znali: Zašto treba da operemo glavicu crnog luka pre nego što ga oljuštimo?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Goga sas banata
Crni luk isto ko i beli iliti banane, mandarine, ananas i druge sekundarne sirovine treba brzo provuci kroz kipucu vodu. Tako aktivirate proteine i korisne elemente i cinjenice u ljusci, bez da opozicija moze da dotakne srz pitanja. Potom ga treba brzo konzumirati na puna usta dok se ne ohladi, iz istih razloga.
Podelite komentar
Mića sremac
Veća verovatnoća je da se sa vlažnog luka prenese sve to što ste naveli nego sa suve ljuske. A moji predci nikada nisu prali luk u ljusci nego oljušten i dao Bog ništa im nikad nije falilo.
Podelite komentar