Crni luk isto ko i beli iliti banane, mandarine, ananas i druge sekundarne sirovine treba brzo provuci kroz kipucu vodu. Tako aktivirate proteine i korisne elemente i cinjenice u ljusci, bez da opozicija moze da dotakne srz pitanja. Potom ga treba brzo konzumirati na puna usta dok se ne ohladi, iz istih razloga.
Veća verovatnoća je da se sa vlažnog luka prenese sve to što ste naveli nego sa suve ljuske. A moji predci nikada nisu prali luk u ljusci nego oljušten i dao Bog ništa im nikad nije falilo.
Goga sas banata
Crni luk isto ko i beli iliti banane, mandarine, ananas i druge sekundarne sirovine treba brzo provuci kroz kipucu vodu. Tako aktivirate proteine i korisne elemente i cinjenice u ljusci, bez da opozicija moze da dotakne srz pitanja. Potom ga treba brzo konzumirati na puna usta dok se ne ohladi, iz istih razloga.
Podelite komentar
Mića sremac
Veća verovatnoća je da se sa vlažnog luka prenese sve to što ste naveli nego sa suve ljuske. A moji predci nikada nisu prali luk u ljusci nego oljušten i dao Bog ništa im nikad nije falilo.
Podelite komentar