Ovo niste znali: Zašto treba da operemo glavicu crnog luka pre nego što ga oljuštimo?

B. P.
B. P.  

Komentari

  • Goga sas banata

    23. oktobar 2024. | 18:47

    Crni luk isto ko i beli iliti banane, mandarine, ananas i druge sekundarne sirovine treba brzo provuci kroz kipucu vodu. Tako aktivirate proteine i korisne elemente i cinjenice u ljusci, bez da opozicija moze da dotakne srz pitanja. Potom ga treba brzo konzumirati na puna usta dok se ne ohladi, iz istih razloga.

    Podelite komentar

  • Mića sremac

    22. septembar 2024. | 12:25

    Veća verovatnoća je da se sa vlažnog luka prenese sve to što ste naveli nego sa suve ljuske. A moji predci nikada nisu prali luk u ljusci nego oljušten i dao Bog ništa im nikad nije falilo.

    Podelite komentar