• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci u krop-topovima, da ili ne? Prilika da se pokažu trbušnjaci ili da se "sroza" muževnost?

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od trenutaka sa sportskih terena do ulične mode

  • 0
Zac Efron Foto: Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Još na nedeljama mode za jesen/zumu 2020. održanim u Parizu, Milanu, Firenci i Londonu, brendovi kao što su "Guči", "Fendi", "Han Kjobenhaven", "Kasimi", "Bianka Saunders" i "Telfar" slali su muške modele niz pistu u majicama rezanim tik iznad pupka.

Da li je to značilo da jedini muškarci koji su ovo mogli da iznesu jesu oni koji su građeni kao modeli? Pa, izgleda da ne - i to nam se dokazuje godinama kasnije. Ako je sudeći prema broju videa sa "TikToka", mnogi mladići imaju jasnu viziju kako da krop-topove implementiraju u svoj stil.

Influenser Devin Mičels je bivši sportista, a svi znamo da su baš oni voleli da s vremena na vreme podviju svoje dresove i paradiraju terenom. Za one koji više vole podsećanja iz pop kulture - Džoni Dep u "Strahu u ulici Brestova" i Vil Smit u "Princu sa Bel Era". A tu je svakako i pevač Princ koji je u takvim topovima nastupao.

Nazad na Devina - Devin je neko ko voli modu i voli da pokazuje svoje telo i poziva sve momke da ovo leto prihvate kao leto "momaka u krop-topovima". On je otkrio da neki dostupniji brendovi već proizvode krop-topove, ali da on ipak želi da oni budu unikatni, pa ih kroji sam skraćujući regularne majice.

@devinmichaels_ #stitch with @06nissan can yall stop sending me this #mensfashion #croptop #fyp ♬ original sound - DEVIN MICHAELS

Kontroverzno - kao i sve što se tiče otkrivanja kože, a pogotovu kada se čini da se muškarci upuštaju u nešto netipično muški. "Pobogu, šta je ovo?", "Kako smo došli do toga da muškarci nose kratke majice?", "Ova generacija nije normalna", "Dečko, bolje se prihvati nekog alata", "Evo kako se gubi muževnost" i slično, samo su neki od komentara ispod njegovog videa, ali i drugih momaka sa sličnim sadržajem.

Gubi li se ovime muževnost, pokazuje nadmenost istreniranim telom ili se priklanja trendu zarad pažnje?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota