• 0

"Mamin san" i dm babybonus program saveznici u podršci roditeljima

Danas su buduće majke zahvaljujući modernim tehnologijama uglavnom dobro edukovane i pripremljene, ali u moru tema i informacija neretko izostane prava pomoć i podrška

  • 0
dm Baby bonus Foto: dm drogerie

Sve ono što je budućim roditeljima zaista potrebno pružaju škole roditeljstva kao mesta podrške, na kojima su trudnice okupljene pod okriljem stručnjaka koji ih vode kroz konsultacije, vežbe, masaže, opuštanja, pripremu za porođaj, nude korisne savete i daju odgovore na sva pitanja koja mogu da ih zanimaju.

Danka Todorović, osnivačica škole za trudnice u Srbiji "Mamin san", otkriva zbog čega je značajno pružiti pažnju i podršku budućim roditeljima već od prvih dana trudnoće i koliko su za roditelje važni programi kao što je babybonus, program kompanije dm.

Dolazak bebe na svet je prelepa avantura puna izazova. Bilo da je reč o prvoj ili nekoj sledećoj trudnoći, budućim roditeljima neophodna je podrška, ali i edukacija. Našoj školi za trudnice "Mamin san" do sada je poverenje poklonilo više od 10.000 parova i verujemo da je to najbolji pokazatelj značaja ovakve vrste edukacije.

Neke majke su nesigurnije od drugih, nekima je potrebna disciplina i motivacija kada je reč o vežbanju, a neke kod nas dolaze jednostavno po podršku. Ono što je svim budućim mamama važno jeste da znaju šta ih očekuje, jer im više znanja daje i mnogo više samopouzdanja za sve što sledi. U prvim mesecima trudnoće najvažnija je psihološka priprema koju naša škola pruža kroz psihološke radionice i savetovanja, dok je u kasnijim nedeljama u fokusu priprema trudnice i njenog partnera za porođaj i period nakon rođenja deteta.

Kada beba stigne kući, počinju dani upoznavanja i navikavanja koji nekada mogu biti veoma izazovni, puni nedoumica i strepnje, i tada roditeljima naročito znači svaka vrsta pomoći. Već godinama naš partner i dugogodišnji saveznik roditelja kompanija dm pruža dodatnu sigurnost bebama i njihovim roditeljima babybonus programom. Babybonus program već 12 godina pomaže roditeljima tokom prve dve godine bebinog života i nudi veliki broj poklon-vaučera za širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda, a obezbeđeni su i poklon-paketi dobrodošlice za svaku prijavljenu bebu. Drogerije dm su do sada ovim programom pomogle više od 300.000 prijavljenih beba, a u zavisnosti od uzrasta različite su pogodnosti koje program nudi.

Nedavno smo s kompanijom dm pripremili edukativni video-serijal u kom stručnjaci iz oblasti pedijatrije i dečije fizioterapije daju odgovore na najčešća pitanja koja se tiču dojenja, uspavljivanja i pravilnog držanja bebe, a njihove odgovore uskoro ćete moći da pogledate na društvenim mrežama kompanije dm i školice roditeljstva "Mamin san".

Biti bezbrižan i pružiti najbolje svojoj bebi želja je svakog roditelja, a danas se na posebno zanimljiv i aktuelan način možete edukovati u školi roditeljstva "Mamin san" kao i na njihovoj web stranici, dok više informacija o programu babybonus možete naći na zvaničnom sajtu dm drogerija.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica