• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bez rizika – Kupovina ugradne rerne uz mogućnost probe do 100 dana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Garantovan kvalitet i dugotrajnost

  • 0
Gorenje rerne Foto: Promo/ Gorenje

Kupovina kućnih aparata, posebno kad je reč o kuhinjskim, je velika stvar za svaku porodicu i domaćinstvo. Reč je o uređajima koje ćete koristiti svakodnevno i zato pažljivo birate one koji su funkcionalni, estetski lepi, a pre svega kvalitetni. Upravo s ciljem otklanjanja svih nedoumica koje imate i olakšavanja odabira idealnog proizvoda za vas, brend Gorenje je pokrenuo akciju 100 dana probni period koja omogućuje probu za sve Gorenje OptiBake rerne i ugradne setove kupljene od 15. maja do 15. juna.

Od hleba i pice, preko kolača, pa sve do veličanstvenih jela sa mesom i povrćem za celu porodicu - Gorenje OptiBake rerne spremne su za sve kulinarske izazove i garantuju savršeno ispečena jela. Ovaj kuhinjski aparat biće vaš glavni saveznik u pripremi kulinarskih specijaliteta, za savršeno pečenje jela, a uverićete se da je jednostavan za korišćenje i održavanje, kao i pouzdan uz pet godina garancije prilikom kupovine.

Da li ste znali da hrana ispečena u rerni može biti hrskava i ukusna i to bez korišćenja ulja? Upravo funkcija AirFry koje imaju OptiBake rerne to omogućuju - ekstremno intenzivno pečenje na vrelom vazduhu ne zahteva ulje da biste imali savršeno ukusnu hranu. Visoka temperatura obuhvata jelo sa svih strana, ujednačeno peče i tako pruža odlične rezultate. Funkcija je pogodna za pripremu mesa, ribe, povrća, kao i već zamrznuta jela, kao što je pomfrit ili pileći medaljoni.

Gorenje rerne Foto: Promo/ Gorenje

Takođe, SteamAssist OptiBake rerne imaju i rezervoar za vodu na upravljačkoj ploči, a kada ga napunite moći ćete da iskoristite funkciju za dodavanje pare u procesu pečenja. Rerna će vam signalizirati kad za to dođe vreme. U zavisnosti od modela uređaja, potrebno je samo da pritisnete središnji taster ili dodirnete funkciju na ekranu kako biste aktivirali ubrizgavanje pare. Na taj način, postaraćete da hrana koju pripremate ima savršeno hrskavu koru.

Dizajnirane da unaprede i olakšaju iskustvo spremanja hrane, posebno kulinarskim početnicima, OptiBake rerne dolaze i sa funkcijom AutoBake, odnosno potpuno automatskim programom kuvanja sa 22 temeljno testirana recepta koje možete da odaberete. Tako su, recimo, svi parametri poput vremena, temperature i grejača automatski podešeni. Tokom svih koraka automatskog procesa kuvanja nema potrebe za ručnim menjanjem podešavanja. Najpogodnije je za pripremu jela poput hleba ili lazanja, koja zahtevaju promenu temperature.

Gorenje rerne Foto: Promo/ Gorenje

Brend Gorenje je mnogo više od kućnih aparata - živi u srcu doma i svakodnevnog života, pojednostavljuje svakodnevne aktivnosti i život čini manje komplikovanim. Uz Gorenje OptiBake rerne priprema hrane će biti manje komplikovana i brža, pa ćete tako dragoceno vreme moći da posvetite najdražim ljudima i svojim omiljenim aktivnostima. Odaberite onu koja najviše odgovara vašem stilu života i potrebama, a Gorenje vam garantuje njen kvalitet i dugotrajnost.

Za više informacija, posetite Gorenje sajt i uživajte u sigurnosti svog izbora i sjajnoj hrani!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica