• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Praktični saveti za mame i tate: "Roditeljstvo u fokusu" - podcast koji daje odgovore na sva pitanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na portalu Ona.rs od 10. avgusta svakog četvrtka u 13h podcast "Roditeljstvo u fokusu"

  • 0
Roditeljstvo u fokusu Feature Ilustracija: Telegraf

Biti roditelj je najlepši i ujedno najzahtevniji posao na svetu. U današnje vreme on je praćen velikim izazovima, a mame i tate se svakodnevno suočavaju sa dilemama koje prate odrastanje njihovih mališana.

Svakog četvrtka u 13 sati, počev od 10. avgusta, na portalu Ona.rs mama troje dece Tijana Gojković zajedno sa svojim sagovornicima davaće odgovore na dileme koje muče većinu roditelja kroz podcast “Roditeljstvo u fokusu”.

U svakoj epizodi podcasta biće obrađivana druga tema iz sveta roditeljstva, a Tijana će zajedno sa svojim sagovornicima - eminentnim pedagozima, psiholozima, lekarima i drugim stručnjacima zadovoljiti roditeljsku znatiželju i pomoći im da se uspešno izbore sa svakodnevnim izazovima.

Roditeljstvo, umor, majka Foto: Shutterstock

Cilj podcasta “Roditeljstvo u fokusu” je da pomogne roditeljima da se osećaju sigurno i samouvereno u svojim roditeljskim ulogama, kao i da ih informiše o najnovijim istraživanjima i savetima iz oblasti roditeljstva.

Kroz lična iskustva drugih roditelja i stručne savete, “Roditeljstvo u fokusu” pomaže mamama i tatama da bolje razumeju svoju decu i njihove potrebe, da ojačaju svoje roditeljske veštine i da se bolje pripreme za različite faze u razvoju dece.

Pratite podcast “Roditeljstvo u fokusu” svakog četvrtka u 13h samo na Ona.rs.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica