• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nevestina majka izborom haljine izazvala bes na mrežama: "Pokušava da zaseni ćerku"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preterane ili opravdane reakcije?

  • 1

Jedna majka izazvala je pometnju na internetu zbog haljine koju je nosila na venčanju svoje ćerke - i ne, nije bila bela. Lori DeVit, iz Luizijane, viđena je na "Instagram" objavi kako hoda niz prolaz u zelenoj cvetnoj haljini šivenoj po meri sa dubokim dekolteom, odvojivom mašnom i sirena šlepom.

“Najneverovatnija MOB (žena mafijaša) haljina koju smo ikada videli!!!!”, stajalo je u objavi jednog profila. U međuvremenu, mlada, Amanda DeVit Leblank, nosila je klasičnu venčanicu sa otvorenim ramenima. Ljudima je haljina 53-godišnje majke bila prilično kontroverzna, a neki su u komentarima rekli da „pokušava da nadmaši svoju ćerku“.

"Zar nije mogla dozvoliti da njena ćerka bude najvažnija tog dana?", "da je moja majka to uradila, vratila bih je da se presvuče", "lepa haljina, lepa žena, pogrešna prilika", glasili su neki od komentara.

@capturedbychloeco THE ultimate mob dress 💚✨ @Flora on Madison @New Orleans Events #motherofthebride #mob #motherofthebridedress #weddingtok #weddinginspo #weddingcontentcreator #weddingcontentcreation ♬ BIRDS OF A FEATHER - Billie Eilish

Za razliku od interneta, Amanda je mislila da je haljina njene majke „savršena“. „Sviđa mi se šta je nosila. To je bio moj dan koliko i njen“, rekla je Amanda, pedijatar, dodajući da su njen suprug i ona „želeli da i ostali članovi porodice zablistaju“.

Lori je, ipak, smatrala da je kritika „malo srceparajuća“. „Nikada ne bih učinila ništa da povredim svoju ćerku“, rekla je, a prenosi "nypost".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jedan je čekao 46 godina na ovaj dan: U Beogradu održano kolektivno venčanje za 12 parova

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Slavica Zimonjic

    17. jun 2024. | 19:53

    Ne razumem pojam da ukrade dan cerci,svaka majka koja udaje ćerku treba da bude isto tako lepa i negovana i doterana za taj lep trenutak,valjda je normalno da se lepo obuce i svečano nece valjda da obuče garderobu za posao,samo gluposti žena je prelepa za svoje godine cerka normalno mlada lepa srecna

    Podelite komentar