• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesijeva Antonela raznežila objavom sa decom: Svaki tatin uspeh proslavljaju kao porodica, na okupu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesumnjivo je da je ona njemu najveća podrška i oslonac i neko ko ga stalno podstiče da može i ume bolje

  • 0
Antonela i Mesi Foto: Instagram/@antonelaroccuzzo

Antonela Rokuco, inače supruga fudbalera Lionela Mesija, oglasila se na "Instagramu" nakon što je Argentina osvojila Kopa Ameriku.

Pozirala je sa suprugom i njihovo troje dece u dresovima, a u prvom planu bio je pobednički pehar.

- Šampioni Amerike. Idemo, Argentina - napisala je Antonela u opisu svoje objave, još jednom podsećajući sve fanove na to koliko su složna porodica i da im je uvek na prvom mestu da svi zajedno proslave tatin uspeh.

Mesi (37) i njegova supruga Antonela (36) upoznali su se kao deca u svom rodnom gradu Rosariju. Roditelji su trojice dečaka - Tijaga (12), Matea (9) i Ćira (6). Godine 2017. vratili su se u Rosario kako bi se tamo i venčali.

Njih dvoje su dočekali svog prvog sina 2012. godine.

Kako je Mesijeva karijera rasla, rasla je i njegova porodica. Tako je 11. septembra 2015. rođen Mateo, njihov drugi sin, a 11. marta 2018. i njihov treći sin Ćiro.

Par se venčao 30. juna 2017. godine, tokom prelepe ceremonije u svom rodnom gradu. Venčali su se u hotelu "City Center", a svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je 260 gostiju. Među njima su bile i fudbalske zvezde poput Danija Alvesa, Žerara Pikea, Nejmara, Serhia Aguera, Semjuela Etoa, Karlesa Pujola, Ćavi Ernandesa i drugih.

Ljubavna priča Lionela i Antonele je lepa i jedinstvena. Zajedno su većim delom svog života, suočavali su se sa nedaćama i iz svake od njih izlazili jači. Nesumnjivo je da je ona njemu najveća podrška i oslonac i neko ko ga stalno podstiče da može i ume bolje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Srpski fudbalski biser oduševio Evropu: Mali Viktor igra kao Mesi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica