• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako izgledaju sestre Dženifer Lopez? Starija peva i ima sina koji je nebinarna osoba, mlađa radi u medijima

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sestre celog života neguju poseban odnos

  • 0

Sve oči su nedavno bile uprte u Dženifer Lopez i Bena Afleka zbog glasina o razvodu, ali i zbog važnih događaja koje nisu proveli zajedno. U pitanju su Dženin 55. rođendan i njihova druga godišnjica braka.

I dok je njihov odnos i dalje upitan, ono što je sigurno jeste da Dženi u svakom trenutku ima podršku svojih bližnjih -svoje dve sestre Lesli i Lindom, o kojima se ne zna puno.

Tri sestre su bile jedna drugoj najbolje prijateljice kroz sve decenije, od detinjstva u Bronksu do slave, brakova, razvoda i evo, ove situacije sa Benom.

Detinjstvo u Bronksu

Dženifer, Lesli i Linda su odrasle u njujorškom naselju Bronks sa mamom Gvadalupe i tatom Dejvidom. Njih tri su delile krevet, jer mladi bračni par, koji se razišao 1999. godine, nije mogao da priušti veći prostor. Mama ih je sve tri rodila do 25. Ona je igrala veliku ulogu u razvijanju njihove nezavisnosti, učeći ih da uvek se bore za sebe, da se ne oslanjaju ni na čiju pomoć i da kroje svoj put.

Leslie, Lynda, Jennifer Lopez Foto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lesli je isto talentovana za pevanje

Dženiferina starija sestra Lesli drži svoj život u potpunoj privatnosti, ali ima dosta toga zajedničkog sa svojom mlađom sestrom superzvezde. Lesli je pevala od svoje 16. godine, baš kao i Dženifer, a pomalo je i glumila u mjuziklima u srednjoj školi. Nastavila je da studira operu i muzičko pozorište, a nakon toga je postala nastavnica muzike, čime se bavi već decenijama.

Ona je članica horskog/dirigentskog kolektiva u Njujorku, a njena biografija pominje više njenih impresivnih dostignuća. Takođe je nastupala u preko 25 mjuzikala širom Vestčestera i Bronksa tokom 10 godina.

Lesli se 1999. godine udala za Roba Šola u braku su dobili sina Stivena, rođenog 2000, i Brendona, rođenog 2001. Dženifer je bila glavna podrška kada se Brendon deklarisao kao nebinarna osoba i odlučio da usvoji nebinarne zamenice.

Dženifer je takođe podržala Lesli i Brendona kroz težak period u njihovim životima kada je Brendon razmišljao da okonča svoj život.

Linda i Dženifer su najbolje drugarice

Dženiferina mlađa sestra, ona sa kojom je najbliža, Linda, podjednako je uspešna kao i njene dve sestre, doduše van muzičkog i glumačkog prostora.

Linda je nastavila karijeru u televizijskom novinarstvu, prvo na "VH1" nakon karijere na radiu, a osvojila je nagradu Emi 2001. za izvanredan pojedinačni jutarnji informativni program kao ko-voditelj na "WB 11 Morning News".

Dženifer je kroz karijeru i raznorazne intervjue govorila o snažnoj vezi sa svojom mlađom sestrom.

Linda je čak bila i izvršni svoje sestre glumice tokom snimanja filma "Hustlers" iz 2019.

Linda je 2008. dobila svoju ćerku Lusi Lopez-Goldfrid sa bivšim dečkom Adamom Goldfridom, samo šest meseci nakon što je Dženifer dočekala svoje blizance sa Markom Entonijem. To što su istovremeno postale majke dodatno ih je zbližilo, kao i činjenica da je Linda morala sama da se brine o svojoj ćerki.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Edita otkrila da li se pomirila sa dečkom iz Dubaija, pa smo pomenuli Indi i Zorana

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica