• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Sin Breda Pita doživeo nesreću i svi se pitaju gde je glumac: "Pretvorio si živote svojih najbližih u pakao"

Vreme čitanja: oko 5 min.

Nakon što mu je sin Paks "čestitao" Dan očeva 2020. godine gotovo da ova dvojica nemaju nikakav odnos

  • 0
Bred Pit, Paks Džoli Pit Foto: Tanjug/AP, Terma, SL/Backgrid USA/Profimedia

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita Paks Džoli-Pit hospitalizovan je nakon što je navodno zadobio povredu glave u nesreći. Paks je vozio svoj električni bicikl u Los Anđelesu, a onda se zakucao u zadnji deo automobila, rekli su za "TMZ" izvori za sprovođenje zakona.

Hitno je prebačen u bolnicu nakon što se požalio na bol u glavi, a nije nosio kacigu u trenutku nesreće.

Svedoci navode da se Paks žalio i da ga boli kuk. Mediji navode da je u poslednje vreme često viđan kako krstari na svom električnom motociklu i da gotovo nikad nema kacigu.

S obzirom na to da je gotovo sigurno da Bred Pit nema nikakav odnos sa Paksom, pitanje je na koji je način saznao za sinovljevu nezgodu i hoće li insistirati da ga poseti u bolnici i bude uz njega dok se oporavlja.

Anđelina "povukla" decu na svoju stranu

Kada je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita 2016. godine, Holivud je ostao u šoku. Glumci su roditelji šestoro dece, što uključuje troje usvojene dece i troje biološke dece. Jedno od njihove dece je Paks Džoli Pit kojeg je Džoli usvojila 2007. godine, a Pit ga je formalno usvojio samo godinu dana kasnije. Sa samo tri godine usvojen je iz sirotišta u Vijetnamu. Džoli se nadala da će mališanu obezbediti porodicu punu ljubavi i stabilan život. I sve se činilo da je u tome uspela.

Međutim, nakon razdvajanja para i teške bitke za starateljstvo, u medije su počele da cure informacije o ne baš tako idiličnim situacijama. Ubrzo su kružile glasine da je šestoro dece Džoli-Pit počelo da zauzima strane, a bilo je mnogo glasina da su Paks i njegov otac otuđeni nakon razlaza.

U junu 2017, dok je razvod Anđeline Džoli i Breda Pita još uvek bio u toku, oba roditelja su preduzimala neophodne korake da daju prioritet svojoj deci. Oba glumca su javno govorila o želji da se porodica privatno "izleči" od incidenta koji je izazvao raspad braka.

Ipak, izgleda da su svi zauzeli majčinu stranu, a najsvežija tema je menjanje Šajlinog prezimena samo u Džoli.

Čuveni incident u avionu

Bred je želeo da sa svima ostane u dobrim odnosima, pa su preduzeli određene mere. Mediji su oca i sina uhvatili kako odvojeno dolaze u ordinaciju porodičnog terapeuta u Los Anđelesu.

Činilo se da je ovo signaliziralo da njih dvojica rade na popravljanju svoje veze. U to vreme, Pit je takođe prisustvovao sastancima AA (anonimnih alkoholičara) i nadao se da će održati zdrav način života.

Posle burne dve godine nakon objave razvoda, činilo se da su stvari između Breda Pita i Paksa krenule nabolje, pošto je njegov odnos sa Medoksom i Paksom navodno bio zategnut posle incidenta u avionu 2016. Glumac je navodno "gušio jedno dete, a drugog udario u lice" i "uhvatio Džoli za glavu i protresao je" tokom porodičnog privatnog leta, a u izveštaju se dalje navodi da je Bred u jednom trenutku polio pivo na Džoli, a decu pivom i crvenim vinom."

U toku naredne dve godine Pitova veza sa dvojicom sinova kao da je konačno krenula u dobrom pravcu. Uprkos borbi za starateljstvo na sudu, glumac je navodno morao da radi i na ličnom razvoju kako bi popravio svoje odnose sa svojim sinovima. U vreme praznika, Bred bi izrazio želju da deca budu sa njim, ali izgleda da Paks nije bio voljan da se druži sa ocem.

Bred Jedna od poslednjih porodičnih fotografija Foto: PacificCoastNews, Fame/Flynet. / Avalon / Profimedia

Paksova "čestitka" za tatu

Tokom bitke za starateljstvo sa Anđelinom Džoli, advokati Breda Pita uvek su se borili da glumac dobije više vremena sa svom decom. Glumcu se činilo da je druženje sa njima tokom praznika posebno važno. Hteo je 2019. da ih ugosti za Badnje veče i izgleda da su se deca rado ili nerado ipak odazvala. Međutim, Paks se nije pojavio, kao ni Zahara i Medoks.

A jedno vreme se činilo da je jabuka razdora između Paksa i Breda niko drugi nego Medoks, koji se zbližio sa bratom i verovatno ga savetuje o odnosu sa ocem. Međutim, Paksovo oklevanje da se pomiri sa Pitom može biti posledica njegovog sopstvenog iskustva sa ocem. U svom eksplozivnom intervjuu za "GQ" iz 2017. godine, Pit je izneo kako zna da prepozna šta je potrebno da poboljša da bi bio bolji otac - shvatio je da nije bio dovoljno tu.

Što se tiče Paksa, on je o odnosu ćutao, samo da bi 2020. godine Dan očeva Bredu čestitao na neočekivan način.

"Srećan Dan očeva ovom šupku svetske klase" - napisao je on u opisu fotografije na kojoj Pit prima Oskara.

"Iznova i iznova se dokazuješ kao užasna i odvratna osoba."

Uprkos tome što se Pit zahvalio svojoj deci u govoru, Paksova objava dala je drugačiju sliku porodične dinamike.

"Nemaš obzira ili empatije prema svoje četvoro najmlađe dece koja drhte od straha u tvom prisustvu", napisao je on, misleći na Zaharu, Šajlo, Vivijen i Noksa.

"Nikada nećeš razumeti kakvu si štetu naneo mojoj porodici jer nisi u stanju da to uradiš. Možeš reći svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo."

Bred Pit i Andjelina Džoli sa decom Foto: Profimedia/Backgrid USA

Poslednjih nekoliko godina, Pit je bio veoma otvoren u pogledu pokušaja da popravi svoj odnos sa šestoro dece, ali ova navodna Paksova poruka sugeriše da tu ima puno toga na čemu treba da se radi. Kada je objava postala viralna, Pitov uži krug je otkrio da su Paksove oštre reči definitivno uticale na oca.

Sam glumac nije javno govorio puno na ovu temu. Nejasno je da li je Pit privatno kontaktirao sa Paksom kako bi razgovarali o objavi, ali jedan insajder je otkrio da u poslednje vreme nisu pričali ni o čemu. Što se tiče Medoksa, Paksa i Zahare, priča se da oni potpuno podržavaju svoju majku i da se Bred uopšte ne čuje sa njima i tako je već duže vreme. Šajlo se i dalje trudi da pravno ukloni prezime Pit i zadrži samo majčino.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bred Pit imitirao Faučija, čuvenog epidemiologa koji frustrira Donalda Trampa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica