• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Unuka Anice Dobre od bake i mame nasledila ovo: Preslatka fotografija kao dokaz da je lepota prelazna

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mina Sovtić, naslednica Anice Dobre i Miodraga Miće Sovtića, biznismena, predsednika FK Dorćol i čuvenog beogradskog šmekera, na svet je donela ćerku u martu 2023.

  • 0

Ćerka Anice Dobre Mina Sovtić pre dve godine izgovorila je sudbonosno "da" izabraniku Luki Nikoliću, a ubrzo zatim na svet je došla beba Luna.

Iako Mina privatni život ljubomorno čuva od očiju javnosti, ponekad podeli lepe porodične trenutke, pa smo sada posle dužeg vremena imali prilike da vidimo unuku Anice Dobre. Preslatka devojčica sa mamom je šetala po parku, a neodoljiva fotografija osvojila je Minine pratioce. Beba Luna ima izrazito plavu kosu, baš kao mama i baka.

Mina se za jedan domaći magazin ranije fotografisala sa ćerkicom, a voli i da podeli slatke trenutke iz svog i majčinog doma. Kako je Mina govorila u medijima, Anica Dobra, ponosna baka, obožava da provodi vreme sa svojom unukom i da joj ugađa i udovoljava u svemu.

Jedna fotografija, objavljena na Božić ove godine još ranije je prikazala dogodovštine iz porodičnog doma. Na njoj malena Luna puzi u kuhinji, pravi prve samostalne korake, istovremeno pokušava da dohvati ljubimca mačku, koja nastoji da pobegne, pa je malenoj utekla popevši se na kuhinjski element.

Mina Sovtić, naslednica Anice Dobre i Miodraga Miće Sovtića, biznismena, predsednika FK Dorćol i čuvenog beogradskog šmekera, na svet je donela ćerku u martu 2023.

Mlada glumica je bila rada da podeli koje to lekcije i vrednosti svoje mame Anice želi da prenese na svoju ćerku.

- Ne samo mame, nego i bake - kako kaže Konstrakta. Ja sam odgajana sa toliko ljubavi - iako je moja mama mnogo radila, uvek sam znala da me najviše voli. Mnogo vremena sam provela sa bakom koja je imala više vremena da podari meni nego svojoj deci. U mojoj porodici je bilo jako važno pričanje priča, maštanje, sloboda. Učili su me da se brinem o biljkama, o životinjama. Kako da napravim domaće jabukovo sirće i keksiće za Božić. Ja bih volela da ona sve to doživi i te običaje nasledi. A volela bih i da je moj tata zainteresuje za sport, to meni fali- rekla je ranije Mina za "Elle".

Mina je naglasilo da ju je majčinstvo dosta promenilo i pomoglo da bude što bolja.

- Rođenjem deteta u meni je došlo do izražaja ono najbolje što imam. Majčinstvo me je naučilo da mogu da živim s malo sna, da su žene jače nego što sam mislila, ali, s druge strane, spoznala sam i koliko je teško biti majka. Svaki dan učim i pomeram granice mogućeg - rekla je Mina ranije za "Gloriju".

Minu smo gledali u ovim serijama

Mina je rođena 1995. godine i studirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Dragana Petrovića Peleta, ali je već uveliko osvojila srca publike u serijama "Dug moru", "Žigosani u reketu", "Koreni" i "Ubice mog oca" i "Crnoj svadbi".

Mina takođe igra u "Zvezdara teatru" i bavi se sinhronizacijom animiranih i igranih filmova na srpski jezik.

(Ona.rs/Elle/Glorija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pogledajte u kakvom raju se udala unuka Bate Živojinovića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica