Sufle je poslastica koju znaju da naprave samo vrhunske domaćice, da li ste i vi među njima? (GIF)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika sladokusac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sladokusac

    30. novembar 2014 | 17:09

    @jedno dotatno pitanje? Pa kao sto u tekstu pise sufle se da praviti od svega i svacega,razilia je u deljenu jaja,mucenju putera nacinju dodavanja sastojaka itd.jako je pipavo,recept mora do slobvca da se sledi i treba strpljenja,pece se na nizoj temperaturi od lava kojaca ali se posuda sa testom stavlja u pleh u koji je sipano oko 2 cm vode pa ona isparava dok se pece krajni rezultat je onako pufnaste konsestencije kao da se jede oblak!uz malo vezbe,sigurno uspeva!:)

  • jedno dodatno pitanje?

    29. novembar 2014 | 09:13

    Koliko videh, opisali ste, sturo doduse, pripremu suflea (btw zapravo ne znam sta je tacno sufle , niaam nikad jela) u smislu sastojaka i donekle pripreme upravo onako kako se priprema lava kolac (za koji sam majstor) pa mi tek sada nije jasna razlika, ako moze pojasnjenje od nekoga ko se bolje razume u materiju, hvala

  • nn

    29. novembar 2014 | 03:08

    Prijateljica je skoro pravila, min duze je pekla i unutrasnjost nije bila kremasta. Ali bilo je ukusno. Planiram da napravim sufle sutra za dezert:) mozda meni uspe:)