Sufle je poslastica koju znaju da naprave samo vrhunske domaćice, da li ste i vi među njima? (GIF)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
sladokusac
@jedno dotatno pitanje? Pa kao sto u tekstu pise sufle se da praviti od svega i svacega,razilia je u deljenu jaja,mucenju putera nacinju dodavanja sastojaka itd.jako je pipavo,recept mora do slobvca da se sledi i treba strpljenja,pece se na nizoj temperaturi od lava kojaca ali se posuda sa testom stavlja u pleh u koji je sipano oko 2 cm vode pa ona isparava dok se pece krajni rezultat je onako pufnaste konsestencije kao da se jede oblak!uz malo vezbe,sigurno uspeva!:)
jedno dodatno pitanje?
Koliko videh, opisali ste, sturo doduse, pripremu suflea (btw zapravo ne znam sta je tacno sufle , niaam nikad jela) u smislu sastojaka i donekle pripreme upravo onako kako se priprema lava kolac (za koji sam majstor) pa mi tek sada nije jasna razlika, ako moze pojasnjenje od nekoga ko se bolje razume u materiju, hvala
nn
Prijateljica je skoro pravila, min duze je pekla i unutrasnjost nije bila kremasta. Ali bilo je ukusno. Planiram da napravim sufle sutra za dezert:) mozda meni uspe:)