• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uskoro viski u limenci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kvalitetni škotski viski trebalo bi u skorije vreme da se pojavi na tržištu Sjedinjenih Američkih Država upakovan u konzerve

  • 0

Sipanje viskija u limenke pokazalo se kao odlično rešenje kako zbog transporta, tako i zbog jeftinije cene. Međutim škotsko skupoceno piće do sada se nikada ranije nije našlo u ovakvom tipu ambalaže.

- Mnoga dobra pića pakuju se u konzerve i mi ne vidimo da ima ičeg lošeg u tome da se i naš proizvod nađe u limenci. One ionako služe samo za prenos. Podrazumeva se da će viski biti služen u čašama – smatra potpredsednik kompanije Spirits Imports, Ken Rubenfeld.

Čelnici ove škotske kompanije nadaju se da će se viski u novoj ambalaži naći u prodaji već prvog  feburara, a već je određena i cena koja bi trebalo da iznosi pet dolara po limenci.

- Mnogi ljudi vole da popiju piće dok se nalaze na brodu, pored bazena, ili sa društvom na roštilju. Stoga smo doneli odluku da potrošačima omogućimo da lakše dođu do našeg viskija. Mnogo lakše je sa sobom na izlet poneti paket limenki nego što je to bilo slučaj sa staklenim flašama – zaključuje Rubenfeld.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti