• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

President kuhinja – vaš novi lični pomoćnik!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sigurno se i vama dogodilo da vam nedostaje ideja za nedeljni ručak ili ste u potrazi za odgovorom na neku od svakodnevnih dilema u kuhinji

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Sada, sva rešenja možete pronaći uz pomoć svog mobilnog telefona, uz novu aplikaciju President kuhinja! Ovaj moderni alat pruža pregršt korisnih saveta kako iskusnim kuvarima, tako i početnicima.

Uz praktične sekcije ove aplikacije, otkrićete brojna interesantna jela, a nadohvat ruke će vam biti i mali trikovi zahvaljujući kojima ćete se spremni suočiti sa raznovrsnim kulinarskim izazovima.

Zahvaljujući sekcijama Recepti i Video recepti, i oni manje vešti će na jednostavan način naučiti kako da pripreme izvrsne slatke i slane poslastice. Detaljna uputstva će vas sprovesti korak po korak, od potrebnih sastojaka do serviranja jela, pa će svakodnevna priprema obroka postati pravo zadovoljstvo.

Ukoliko nemate vremena da odete u nabavku ili vam je jednostavno potrebna inspiracija, isprobajte opciju Pomoćnik koja će vam dati ideje za ukusna jela od namirnica koje imate na raspolaganju.

Igrajte se ukusima, usudite se da isprobate nešto novo i sigurno ćete obradovati i ukućane i goste! Gurmani među vama koji vole iznenađenja uživaće u korišćenju opcije Protresi, koja „mućkanjem“ telefona nasumice bira recept za vas. U President kuhinji nikad nije dosadno!

Kvalitetnog kuvara čini više od dobrog recepta! Zato aplikacija President kuhinja nudi i rešenja za neizbežne nezgode koje se svakome mogu dogoditi. Možda vam se nije dovoljno zgusnuo fil za tortu, sipali ste previše sirćeta u salatu ili vam je zagorelo dno šerpe? Ništa za to – u sekciji Saveti pronaći ćete odgovor za svaku nedoumicu.

Pitate se kako ste do sada kuvali, zar ne?

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti