• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

KOJI STE TIP LIČNOSTI: Omiljeni sladoled vas razotkriva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Volite li više jagodu, čokoladu, vanilu ili neki drugi ukus? Osim što je prava poslastica u letnjim mesecima, omiljeni ukus sladoleda otkriva ponešto i o vašoj ličnosti

  • 1

Čokolada s čokoladnim mrvicama

Obična čokolada nije vam dovoljna? Tražite li još i čokoladne mrvice, vi ste živahna, kreativna i dramatična osoba. Prema stranici IceCream.com, volite pažnju, ali ljude oko sebe impresionirate svojim entuzijazmom i jedinstvenim stilom.

Oni koji vole i dupli čokoladni preliv uvek će pre odabrati društvo nego samoću, a u vezi će tražiti uzbuđenje i strast.

Vanila

Nemojte misliti da ste obični samo zato što volite sladoled od vanile. Zapravo ste živopisna osoba, koja se više oslanja na intuiciju nego na razum i logiku.

Ljubitelji vanile uvek postavljaju visoke ciljeve i nastoje da ih ostvare. U vezama  vole da se osećaju sigurno i voljeno.

Jagoda 

Ljubitelji ovog ukusa obično su sramežljivi, te će radije slediti nego voditi. Odani su porodici i prijateljima i uvek će radije biti iza scene nego pod svetlima pozornice.

Pre nego što donesu bilo koju odluku, ozbiljno razmatraju razloge za i protiv. Drugi ih opisuju kao pažljive i razumne osobe.

Menta s čokoladnim mrvicama

Ovo su već zahtevniji klijenti. U opis karaktera im ide ambicioznost, poverenje i skeptičnost. Zapravo su često tvrdoglavi i ne odustaju od svojih ideja.

Uvek su fokusirani na budućnost, te obožavaju da planiraju unapred. Uz sve to, radi se o odanim i iskrenim osobama koje cene porodične odnose i prijateljstvo.

Kafa

Ko voli sladoled sa ukusom kafe, živi za trenutak i ne opterećuje se previše prošlošću ili budućnošću. Takve osobe su pune energije, dramatične su i vole flert.

Daće sve od sebe i uvek će biti predane u vezi, ali ponekad u tome preteruju i traže nemoguće. Neke im stvari zato brzo dosade.

Vanila sa komadićima čokolade

Kombinacija vanile sa komadićima čokolade je za one koji ambiciozno jure kroz život. Iako možete biti takmičarski raspoloženi i vrlo vredni, znate kada je trenutak za velikodušnost.

Ne uzimate stvari zdravo za gotovo i često ste u centru pažnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari