Postan đuveč u kesi savršen je za lagani obrok
Najveća mora domaćica jeste ribanje masne rerne koja nikako da bude čista, a ovo jelo od krompira ne ostavlja za sobom nijednu tačkicu.
Za ovo jelo potrebno vam je 500g krompira, 2 crvene paprike, malo boranije, jedna velika šargarepa, nekoliko pečuraka, patlidžan, jedna glavica luka, aleva paprika, biber, so, maslinovo ulje i peršun.

Potrebne su vam i dve kese za pečenje.
Povrće isecite na kockice i rasporedite u kese.
U svaku stavite jednaku količinu začina i promešajte. Sipajte malo vode u kese i vežite. Pecite na 200 stepeni dok se ne skuva dovoljno dobro.
(Telegraf.rs/bonapeti.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Na Jeleninom TikTiku se okupilo preko 20.000 žena koje imaju strah od vožnje
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Dixi
Sve je to lepo a zasto u kese zasto ne u vatrostalnom pekacu.Koliko je zdrav najlon koji se ne topi na visokoj temperaturi ? ? ?
Podelite komentar
anjaaaa
Ja to pravim vec duze vreme ali stavim papir za pecenje i prekrijem papirom dobro zatvorim i tako se krcka. Odlicno je.
Podelite komentar