Ideja za ručak: Juneći gulaš, specijalitet koji greje i dušu i telo

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Djurdja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Probajte ovo

    12. avgust 2022 | 22:19

    Ja stavim meso do 1kg, šampinjone oko 800 gr, luka crnog 3,4 veća, belog nekoliko čenova. Sve iseckano strpajte u šerpu, nalijte vodu do malo ispod nivoa sastojaka i sipajte oko 100gr ulja. Kuvajte , ne na baš najače, posle smanjte, to je oko 2h. Kad ispri voda samo aleva, so, vegeta i promešajte. Ručak prelep, sam sebe sprema.

  • Vodolijax

    11. avgust 2022 | 11:37

    A greje i novčanik......pregrejava.......

  • Djurdja

    11. avgust 2022 | 11:03

    Meso treba da bude od juneceg vrata. Ostavite iseckano meso preko noci potopljeno u soja sos i crno vino da se omeksa. Sto se tice kuvanja, potrebno je najmanje dva do 2 sata i 30 minuta. S obzirom na ovo ne zapocinjite ovaj posao sa manje od jednog kilograma mesa i jednog kilograma luka. Sto vise razlicitih zacina to je gulas ukusniji. Prijatno!