Ideja za ručak: Juneći gulaš, specijalitet koji greje i dušu i telo

 

Komentari

  • Probajte ovo

    12. avgust 2022. | 22:19

    Ja stavim meso do 1kg, šampinjone oko 800 gr, luka crnog 3,4 veća, belog nekoliko čenova. Sve iseckano strpajte u šerpu, nalijte vodu do malo ispod nivoa sastojaka i sipajte oko 100gr ulja. Kuvajte , ne na baš najače, posle smanjte, to je oko 2h. Kad ispri voda samo aleva, so, vegeta i promešajte. Ručak prelep, sam sebe sprema.

    Podelite komentar

  • Vodolijax

    11. avgust 2022. | 11:37

    A greje i novčanik......pregrejava.......

    Podelite komentar

    • 12. avgust 2022. | 22:12

      Primećujem

      @Vodolijax

      Kad god je neki recept ti komentarišeš da je skupo. Nekad te razumem ali ovo nije. Čak je malo mesa i luka za četvoročlanu porodicu.

      Podelite komentar

  • Djurdja

    11. avgust 2022. | 11:03

    Meso treba da bude od juneceg vrata. Ostavite iseckano meso preko noci potopljeno u soja sos i crno vino da se omeksa. Sto se tice kuvanja, potrebno je najmanje dva do 2 sata i 30 minuta. S obzirom na ovo ne zapocinjite ovaj posao sa manje od jednog kilograma mesa i jednog kilograma luka. Sto vise razlicitih zacina to je gulas ukusniji. Prijatno!

    Podelite komentar