Domaći ajvar kao iz bakine kuhinje: Po ovom receptu, svi će vam tražiti još jednu teglu

B. P.
B. P.  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Duska
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kuvar

    06. avgust 2025 | 18:36

    Pravi ajvar se pravi SAMO od pečenih paprika, crvenih zvanih šilja ili slonovsko uvo, soli, ulja, malo sirćeta. Sve ostalo NIJE ajvar. Pošto je u pitanju samo paprika zato je i pravi ajvar skup posto je paprika popularno zvana ajvaruša uvek skuplja od obične paprike. Ovaj recept što ste naveli je pinđur.

  • Duska

    06. avgust 2025 | 17:31

    Beli luk u ajvar!?

  • Toliko

    05. avgust 2025 | 09:45

    Super. Posto nisam dokona, ko naravi, neka se javi da trazim teglu, a ja cu za sebe kupiti gotov iz Vlasotinca!