Domaći ajvar kao iz bakine kuhinje: Po ovom receptu, svi će vam tražiti još jednu teglu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Kuvar
Pravi ajvar se pravi SAMO od pečenih paprika, crvenih zvanih šilja ili slonovsko uvo, soli, ulja, malo sirćeta. Sve ostalo NIJE ajvar. Pošto je u pitanju samo paprika zato je i pravi ajvar skup posto je paprika popularno zvana ajvaruša uvek skuplja od obične paprike. Ovaj recept što ste naveli je pinđur.
Podelite komentar
Duska
Beli luk u ajvar!?
Podelite komentar
Toliko
Super. Posto nisam dokona, ko naravi, neka se javi da trazim teglu, a ja cu za sebe kupiti gotov iz Vlasotinca!
Podelite komentar