Domaći ajvar kao iz bakine kuhinje: Po ovom receptu, svi će vam tražiti još jednu teglu

B. P.
B. P.  

Komentari

  • Kuvar

    6. avgust 2025. | 18:36

    Pravi ajvar se pravi SAMO od pečenih paprika, crvenih zvanih šilja ili slonovsko uvo, soli, ulja, malo sirćeta. Sve ostalo NIJE ajvar. Pošto je u pitanju samo paprika zato je i pravi ajvar skup posto je paprika popularno zvana ajvaruša uvek skuplja od obične paprike. Ovaj recept što ste naveli je pinđur.

    Podelite komentar

  • Duska

    6. avgust 2025. | 17:31

    Beli luk u ajvar!?

    Podelite komentar

  • Toliko

    5. avgust 2025. | 09:45

    Super. Posto nisam dokona, ko naravi, neka se javi da trazim teglu, a ja cu za sebe kupiti gotov iz Vlasotinca!

    Podelite komentar