KAKO DA: Izroštiljajte idealan biftek! (INFOGRAFIKA)

  • 3

Ako ste odlučili da za prvomajski uranak počastite svoje društvo božanskim komadom mesa s goveđe kičme, morate da znate da neki vole da im biftek s roštilja bude reš, drugi pečen, treći nedopečen, dok postoje i oni koji uživaju u tome da meso bude potpuno krvavo.

Evo jednostavnog objašnjenja kako da se svakom na tanjiru nađe za njega savršeno ispečen biftek.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona ne ćuti: Emilija Stanojević je trpela strašno nasilje od muža, sve dok ga ćerka nije prijavila

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Dag

    1. maj 2014. | 11:26

    Sto sam steka, to sam steka', ali nemam za - bifteka...

    Podelite komentar

  • Dalibor

    1. maj 2014. | 11:25

    Nemate pojma vidise da neznate sta je bjftek i ovi mkvinari lupaju znaci da sumi ve mkvine aut.

    Podelite komentar