KAKO DA: Izroštiljajte idealan biftek! (INFOGRAFIKA)
Ako ste odlučili da za prvomajski uranak počastite svoje društvo božanskim komadom mesa s goveđe kičme, morate da znate da neki vole da im biftek s roštilja bude reš, drugi pečen, treći nedopečen, dok postoje i oni koji uživaju u tome da meso bude potpuno krvavo.
Evo jednostavnog objašnjenja kako da se svakom na tanjiru nađe za njega savršeno ispečen biftek.
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Dag
Sto sam steka, to sam steka', ali nemam za - bifteka...
Podelite komentar
Dalibor
Nemate pojma vidise da neznate sta je bjftek i ovi mkvinari lupaju znaci da sumi ve mkvine aut.
Podelite komentar