KAKO DA: Izroštiljajte idealan biftek! (INFOGRAFIKA)

  • 3

Ako ste odlučili da za prvomajski uranak počastite svoje društvo božanskim komadom mesa s goveđe kičme, morate da znate da neki vole da im biftek s roštilja bude reš, drugi pečen, treći nedopečen, dok postoje i oni koji uživaju u tome da meso bude potpuno krvavo.

Evo jednostavnog objašnjenja kako da se svakom na tanjiru nađe za njega savršeno ispečen biftek.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Dag

    1. maj 2014. | 11:26

    Sto sam steka, to sam steka', ali nemam za - bifteka...

    Podelite komentar

  • Dalibor

    1. maj 2014. | 11:25

    Nemate pojma vidise da neznate sta je bjftek i ovi mkvinari lupaju znaci da sumi ve mkvine aut.

    Podelite komentar