Kako naseckati luk bez suza?

Verovatno ste do sada prolili litre i litre suza dok ste za neku ukusnu čorbu ili pečenje seckali luk. Ali došlo je vreme da kažete stop plakanju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika pedja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Сараџогла

    15. februar 2018 | 09:39

    Када ми је речени да пре сецкања црног лука у уста ставим дрвце шибице а да црвени део буде вани нисам веровао!И заиста је тако.Добар сам кувар за своју породицу а и на некоме скупу не бих се обрукао ако бих користио котлић.Већу количину лука сам сецкао на тераси где пирка ветар а сада потпуно слободно сецкам црни лук у кухињи са палидрвцетом у устима.

  • vaš novinar

    09. jul 2013 | 03:50

    Jedite mladi luk kad ga ima....barem njega ne treba seckati!

  • pedja

    07. jul 2013 | 22:34

    Reci babi koja ga sadi da ne prdi :-)