Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Сараџогла
Када ми је речени да пре сецкања црног лука у уста ставим дрвце шибице а да црвени део буде вани нисам веровао!И заиста је тако.Добар сам кувар за своју породицу а и на некоме скупу не бих се обрукао ако бих користио котлић.Већу количину лука сам сецкао на тераси где пирка ветар а сада потпуно слободно сецкам црни лук у кухињи са палидрвцетом у устима.
vaš novinar
Jedite mladi luk kad ga ima....barem njega ne treba seckati!
pedja
Reci babi koja ga sadi da ne prdi :-)