Kako naseckati luk bez suza?

Verovatno ste do sada prolili litre i litre suza dok ste za neku ukusnu čorbu ili pečenje seckali luk. Ali došlo je vreme da kažete stop plakanju

Komentari

  • Сараџогла

    15. februar 2018. | 09:39

    Када ми је речени да пре сецкања црног лука у уста ставим дрвце шибице а да црвени део буде вани нисам веровао!И заиста је тако.Добар сам кувар за своју породицу а и на некоме скупу не бих се обрукао ако бих користио котлић.Већу количину лука сам сецкао на тераси где пирка ветар а сада потпуно слободно сецкам црни лук у кухињи са палидрвцетом у устима.

    Podelite komentar

  • vaš novinar

    9. jul 2013. | 03:50

    Jedite mladi luk kad ga ima....barem njega ne treba seckati!

    Podelite komentar

  • pedja

    7. jul 2013. | 22:34

    Reci babi koja ga sadi da ne prdi :-)

    Podelite komentar

  • Neverovatno

    7. jul 2013. | 20:21

    Od kako nosim sociva spasila sam se - nema nijedne suze (ne vazi za rendanje rena) :-D

    Podelite komentar

  • lana

    7. jul 2013. | 16:12

    Ma nemojte da ga sečete i neće biti suza.. Provereno..

    Podelite komentar

  • goca

    7. jul 2013. | 15:23

    Stavite cackalicu u usta

    Podelite komentar

  • Lesa

    7. jul 2013. | 13:15

    Ma samo kroz vodu i gotovo.Proverena stvar.

    Podelite komentar

    • 7. jul 2013. | 15:14

      Zoro

      @Lesa

      staviti gas masku i to je to...

      Podelite komentar

  • IVAN

    7. jul 2013. | 11:22

    Stavite sočiva u oči i nikada nećete plakati dok seckate luk.

    Podelite komentar

  • Koch..

    7. jul 2013. | 10:32

    Dasku na kojoj secete luk pre secenja premazite limunom i stvar resena!!

    Podelite komentar