• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprej sa kofeinom koji razbuđuje poput kafe (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukoliko niste ljubitelj kafe, evo pravog rešenja za vas. Američki biohemičar Ben Jua izumio je sprej sa kofeinom koji ima moć da razbuđuje poput kafe

  • 1

Svi koji nisu oduševljeni ukusom kafe i koji je nerado piju kada im je potrebno razbuđivanje ne bi li započeli dan i stali na dve noge, oduševiće se izumom koji dolazi sa američkog kontinetna. Naime, biohemičar Ben Jua izumio je sprej sa kofeinom koji ima isto dejstvo kao kafa.

Od sada ljudi ne moraju više da piju kafu kako bi dobili energiju za nove radne pobede u toku dana, već će neophodne doze kofeina moći da nadomeste pomoću spreja koji se vrlo lako koristi. Dovoljno je da se bočica drži na nekih 15 cm daljine od kože i da se potom jednostavne prsne u predelu vrata ili grudi.

U tom trenutku sav kofein iz spreja završiće u vašem telu putem kože, a vrlo brzo će se i aktivirati njegovo dejstvo što će vam dati potrebnu količinu energije kako biste započeli ili nastavili svoj dan.

Sprej je u potpunost bez kalorija, nema mirisa i jedna bočica sadrži ravno 160 doza, što će vam biti sasvim dovoljno neko duže vreme s obzirom da se radi o količini koja je jednaka kao 40 šoljica kafe.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Vlada

    25. avgust 2013. | 09:34

    A onda ce kroz par godina da kazu kako je ovaj proizvod kancerogen

    Podelite komentar