• 8

Vreme čitanja: oko 1 min.

UKUS DETINJSTVA: Tiger, stopi ili hladiša od sledećeg leta ponovo u Frikom frižiderima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi koji se rado sećaju ukusa starih sladoleda u okviru aplikacije "Retro baraž" na Faceboook stranici "Frikoma", moći će da glasaju za vraćanje neke od ovih poslastica u frižidere 2014. godine

  • 8

Kompanija "Frikom" je osmislila Facebook aplikaciju putem koje će svi fanovi moći da glasaju da se jedan od tri legendarna sladoleda (tiger, stopi ili hladiša) ponovo nađe u asortimanu.

Od 7. oktobra do 3. novembra, svi zainteresovani će u okviru aplikacije "Retro baraž" na Facebook stranici "Frikom sladoledi" moći da glasaju za omiljeni stari sladoled koga se rado sećaju.

Tiger, stopi i hladiša nalazili su se u ponudi Frikoma tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, a sladoled koji bude imao najviše glasova ponovo će se naći u frižiderima, i to 2014. godine.

Takođe, u okviru pomenute aplikacije, fanovi će imati priliku da s ostalim ljubiteljima ledenih poslastica podele svoje zanimljive priče o sladoledima koji učestvuju u baražu, navedu zašto vole baš njih, kao i kakva sećanja i anegdote ih vezuju za njihovog favorita.

"Retro baraž" aplikacija ima za cilj da probudi emocije kod potrošača, uvaži njihov glas i vrati stari sladoled u ponudu. Ona će starije generacije podsetiti na sladolede u kojima su uživali, dok će mlađe upoznati s asortimanom koji je kompanija Frikom nekada imala.

Kako biste glasali za svoje omiljeno ledeno zadovoljstvo, možete glasati ovde.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Anci

    11. oktobar 2013. | 09:56

    Stopiiiiii!!!

    Podelite komentar

  • Ana

    11. oktobar 2013. | 21:40

    Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi* Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi* Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi*Stopi* mmmmmmmmmmmmmmmm....:))))))))))))

    Podelite komentar

  • G-Man

    11. oktobar 2013. | 09:51

    Bravo za frikom....

    Podelite komentar