• 10

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokiraćete se kad budete saznali koliko alkohol goji! (INFOGRAFIK)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako ste skloni gojenju sigurno pazite na svaku kaloriju koju unesete u organizam, izbegavate grickalice, slatkiše, razmišljate koje ćete namirnice koristiti danas za ručak... A, da li alkohol računate u kalorije? Po svemu sudeći, trebalo bi!

  • 10

Alkohol nije hrana, ali iznenadićete se koliko kalorija sadrži. Dve-tri ture pića u kafani bukvalno zamenjuju jedan ceo obrok, a tek ste ogladneli.

Nemojte se opterećivati raznim dijetama, smanjite unos alkohola u organizam i rešićete većinu problema. Pogledajte infografik koji sadrži sve informacije o tome koliko koje piće sadrži kalorija:

Foto: lucasjamespersonaltraining.com Foto: lucasjamespersonaltraining.com

Naravno, ponekad čovek mora i da popije poneku, a kako mi Srbi volimo da slavimo sve i svašta, ne bi bilo loše da ovaj infografik stoji odštampan u svakoj trpezariji, da bi korisne informacije bile uvek pri ruci, kako vama, tako i vašim gostima. Živeli!

(Telegraf.rs / Lucas James Personal Training)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Neko iz mase

    6. novembar 2014. | 23:43

    Moj matori je svojevremeno do podne pio kafu, čajeve i đuseve, a od podne do uveče je tukao cca 1L žestine tj. viskija, i pušio bar 2 pakle na dan, a jeo jedan put dnevno, imao 75kg. i živ je i dan danas. Do duše kad je prešao 60 god. batalio je sve poroke. Ali zato sam ja uz njega od 9h ujutru rokao pinte piva i fast food i nisam bio debeo, a onda dodje taj brak, pivo više ne može da me napije, a jedem ko iz Somalije da sam pobegao, pa zato imam preko 110kg, a kad pijem crno vino, umerenije pijem i sa više uživanja, manje jedem i odmah mršam... Ali stoka voli pivo.. :)

    Podelite komentar

  • džordž

    7. novembar 2014. | 00:26

    znam samo da se od rakije niko nije ugojio..

    Podelite komentar

  • Ненад

    6. novembar 2014. | 23:13

    Alkohol ne goji per se, goji ožderavanje koje dođe posle.

    Podelite komentar