Ana Ivanović pokazala kako izgleda njen omiljeni doručak: Bogat je hranjivim namirnicama, veoma egzotičnim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zdravo i jednostavno za pripremu

Bivša teniserka Ana Ivanović na svom "Instagram" profilu svakodnevno objavljuje fotografije koje izazivaju veliku pažnju javnosti. Kako se godinama profesionalno bavila tenisom, zdrav način života nije joj stran, a izbalansirana ishrana je visoko pozicionirana na listi prioriteta.

Iako je po treći put u drugom stanju, Ana se trudi da zdrave navike održava i u trudnoći, te je sa svojim pratiocima podelila fotorgafiju doručka koji vrlo rado i često jede.

Bilo da je reč o smutiju, brzom receptu ili poslastici, svaki Anin recept veoma brzo postane pravi hit na društvenim mrežama i inspiracija za neki od obroka narednih dana. 

Kako je napisala na svom profilu, jedan od njenih omiljenih izbora za doručak je akai kaša sa granolom, kokosom i dodatkom bobičastog voća.

- Jedan od mojih omiljenih tipova doručka. Akai činija sa zdravim i ukusnim prelivima poput bobičastog voća, kokosovih pahulja i granole - napisala je Ana ispod fotografije.

Ovo je izuzetno zdrava i ukusna opcija za prvi obrok, a najbolje od svega je što se brzo sprema.

Akai bobice su ljubičasto voće, plod akai palme, sa područje Severne i Južne Amerike. Smatra se da je bogata antioksidantima.

(Ona.rs)