Nove fotografije sa snimanja nas plaše i intrigiraju: Da li bi Keri Bredšo predvidela ovaj modni trend?

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeste li ih odmah primetili ispod haljine?

Foto: Zelig Shaul / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stara ljubav ponovno se vratila, zajedno su i u novoj sezoni serije "And Just Like That"! Keri i Ejdan su na novim fotografijama sa snimanja u Njujorku, drže se za ruke, odeveni u crno. I svi drugi su od glave do pete obučeni u crno, pa pretpostavljamo da je reč o sahrani.

A dok ne dokučimo ko je preminuo, da se malo prisetimo da su Keri i Ejdan raskinuli. On je rešio da se posveti svom mlađem sinu, a Keri, shvativši da će godine proći dok se on ne vrati i u potpunosti posveti njoj, rešila je da na celu priču stavi tačku, ponovo.

Međutim, desio se romantični obrt.

A nakon što upijemo dovoljno od radnje, možemo da se posvetimo malo i modu. Keri u sceni sa Ejdanom nosi crnu drapiranu haljinu, a isto, ni manje ni više - helanke.

To znači samo jedno: odevni predmet koji se poslednjih godina viđao uglavnom u teretanama, na pilatesu ili tokom slobodnih aktivnosti, ponovno je u trendu. Helanke ćemo nositi i u neočekivanim kombinacijama!

Nema sumnje da je uski, crni odevni detalj osvežio Keri, a sjajno joj i stoji, posebno sa ovim cipelama. Nekako čine i da joj noge izgledaju duže. Ostaje da vidimo kako ih nosi Šarlot Jork, a u kojim prilikama bi ih nosila Miranda.

Zaboravite na kombinacije u sportskim prilikama, sada razmišljajte izvan okvira, a ovo neka bude samo prvi primer.

Kao bivši modni kolumnista, Bredšo bi sigurno mogla da predvidi da se nakon kapri helanki vraćaju one u punoj dužini!

(Ona.rs)