Ovako odrastaju srpske princeze Natalija i Isidora: Okružene zelenilom, konjima, imaju divno detinjstvo

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Male princeze imale su priliku da sa drugom decom uživaju okružene prirodom i životinjama prošlog vikenda

Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević porodičnu sreću našli su daleko od Beograda, na Oplencu. Bračni par uživa u zajedničkom životu punih osam godina, a njihovu sreću uveličale su ćerke Natalija i Isidora Karađorđević.

Natalija je rođena 2018. godine, a Isidora 2022.

Princeze Natalije i Isidore rastu kao sva deca u manjim mestima, s obzirom na to da žive u Topoli - u okrilju prirode, porodičnog imanja punog životinja i ljubavi. Duh tradicije im pruža poštovanje prema slavnim korenima podno Oplenca, gde provode svoje bajkovito detinjstvo.

Minulog vikenda na Oplencu je održan sedmi Dečji festival, a ulogu u organizaciji imala je upravo princeza Ljubica.

Kreativne radionice, zabavna nauka, jahanje, streličarstvo, viteške veštine, senzorna šuma samo su neke od osamdeset aktivnosti koje su bile na raspolaganju najmlađima, ali i njihovim roditeljima.

Male princeze imale su priliku da sa drugom decom uživaju okružene prirodom i životinjama. Najveću ljubav gaje prema konjima, a veštinu jahanja savladale su skoro u isto vreme kad su naučile da hodaju.

- Nije nam cilj da zabavimo decu na jedan dan i da se tu priča završi. Želimo da damo svoj doprinos jačanju porodice kao osnovne ćelije jednog zdravog društva. Jedino u zdravoj porodici može da odrasta zdravo dete i jedino iz zdrave porodice se stvara zdravo društvo - smatraju princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević.

Na prostoru oko Crkve svetog Đorđa igrale su se i princeze Natalija i Isidora, koje inače uživaju u bezbrižnom i zdravom detinjstvu.

(Ona.rs)