Mateja Kežman živi život iz snova mnogih od nas: Sa porodicom se preselio u ovo rajsko mesto u Srbiji

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Više ih ne zanima užurbani gradski život, vež uživaju u vremenu provedenom u prirodi

Mateja Kežman već izvesno vreme živi na Kopaoniku. Bivši fudbalski as preselio se na planinu sa trećom suprugom, Tarom Šumonjom, i njihovim sinom Lukom, a ovog leta su dočekali i svoje drugo dete, a Kežmanovo šesto.

On je rešio da gradsku vrevu zameni prelepim prirodnim predelima i svežim vazduhom, a s obzirom na to da je veliki ljubitelj prirode i zdravog načina života, ovo mesto je odlična lokacija za život.

Mateja Kežman dugo je bio tiha patnja mnogim ženama dok je bio na vrhuncu karijere.

Pre nego što je uplovio u mirnu luku sa izabranicom Tarom Šumonjom, Mateja je imao dve žene sa kojima je dobio četvoro dece.

Napokon je pronašao mir pored Tare Šumonje, nasledice poznatog lanca poslastičarnica. Oni su bili u vezi pet godina pre stupanja u brak. Pre nje, Kežman je bio u bračnoj zajednici sa Emilijom 11 godina, i s njom je dobio troje dece - Lazara, Aleksandra i Jakova, dok mu je emotivna partnerka Marija Perković rodila sina Filimona.

Nakon što su se 2018. godine venčali na Adi Bojani, potpuno se povukli iz javnosti i sagradili sebi oazu mira na Kopaoniku.

Više ih ne zanima užurbani gradski život, vež uživaju u vremenu provedenom u prirodi. Tara neretko na svojim društvenim mrežama deli detalje iz privatnog života. Po slikama se može videti da im je vrlo aktivan svaki dan, te vole da voze bicikl, šetaju, skijaju, a redovno organizuju i druženje sa prijateljima uz klopu i piće.

Bivši fudbaler na popularnoj planini ima i apartmane koje izdaje. Reč je o četiri luksuzne vile koje iznajmljuje gostima koji žele da se odmore na ovoj planini u Srbiji.

(Ona.rs)