Retke fotografije dece Sandre Bulok: Glumica se trudi da drži decu podalje od javnosti, još od smrti partnera

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Tročlana porodica je fotografisana kako se šeta opušteno i razgovara ispred svog automobila

Foto: Profimedia

Glumica Sandra Bulok viđena je u Los Anđelesu u šetnji sa njenim 15-godišnji sinom Luisom i 11-godišnjom ćerkom Lejlom, što je zaista retkost za ovu holivudsku glumicu.  Tročlana porodica je fotografisana kako se šeta opušteno i razgovara ispred svog automobila.

Bulokova koja ima 60 godina, delovala je prilično ležerno u svetloj treneci sa kapuljačom, koju je uparila sa belim čarapama i - klompama. Pokušala je da ostane neupadljiva i sakrivena iza bejzbol kape i naočara za sunce, ali nije uspela da pobegne objektivu.

Što se tiče njenog sina, on je porastao, i već uveliko prestigao svoju majku, pored koje je stajao u u tamnom šortsu, beloj majici i plavoj jakni na rajsferšlus. Ležerni izgled upotpunio je patikama i, kao i mama, belim čarapama. Glumičina ćerka, Lejla, bila je u tonu sa majkom noseći sivi duks.

Oskarom nagrađena glumica ima tendenciju da drži Luisa i Lejlu podalje od društvenih mreža i medija, još od perioda kada ih je usvojila 2010. i 2015. godine. Bulok je poslednji put viđen sa njima u aprilu 2024. dok su izlazili u Los Anđelesu.

Godine 2022, čuvena glumica je donela odluku da se povuče od glume i fokusira na porodicu.

- Svoj posao shvatam veoma ozbiljno kada sam na poslu. A ja samo želim da budem 24/7 sa svojim bebama i porodicom - rekla je tada za „Entertainment Tonight“.

U to vreme, Bulokova se takođe brinula i o svom partneru, Brajanu Rendalu, koji se tri godine borio sa ASL-om pre nego što je preminuo u avgustu 2023. u 57. godini.

- Brian je rano odlučio da svoje putovanje sa ALS-om zadrži privatnim, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev. Neumorno smo zahvalni neumornim lekarima koji su sa nama kretali krajolikom ove bolesti i zapanjujućim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerke, često žrtvujući svoje porodice da bi bile sa našima - poručila je tada porodica, a mediji su preneli da je glumica ostla da brine o svom partneru do poslednjeg trena života.

Rendal, koji je upoznao Bulokovu 2015. godine, pomogao je glumici da podigne njeno dvoje dece, a i sam je bio otac ćerke Skajlar iz prethodne veze. Iako se par nikada nije venčao, Sandra je Randala ranije nazvala „svecem“ i „ljubavi njenog života“.

- Pronašla sam ljubav svog života. Delimo dvoje prelepe dece — troje dece, njegovu stariju ćerku. To je najbolja stvar ikada. On je primer koji bih želela da moja deca imaju - rekla je glumica tokom emisije „Red Table Talk“ 2021.

(Ona.rs / Page six)