PIĆE KOJE RAZBIJA MONOTONIJU: Mineralna voda ''Sensation'' donosi ukuse Azije i Indije!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi osvežavajući napitak sa prirodnom aromom i svega 20 kalorija koji donosi senzaciju!

Za sve ljubitelje osvežavajućih gaziranih pića, stižu senzacionalne vesti u pravi čas! U susret letu i vrelim danima, novi ukusi bezalkoholnog gaziranog pića "SENSATION" nude potpuno osveženje u gaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi sa ukusom voća smanjene energetske vrednosti.

Dva atraktivna naziva SENSATION napitaka su ASIA i INDIA, koji ukazuju na poreklo voća čije se prirodne arome nalaze upravo u ovim proizvodima. Ukus limete i kiwana i atraktivan zmaj na boci odmah će vas odvesti u daleku Aziju, dok će vam kombinacija grejpfruta i pomorandže u osvežavajućim mehurićima mineralne vode dočarati šarene boje Indije. Proizvodi Sensation sadrže samo 20 kalorija na 100 ml.

Osim ukusom i osveženjem ono po čemu će vas Sensation još osvojiti jeste senzacionalni dizajn etiketa koji će približiti svim vašim čulima mistiku dalekih egzotičnih zemalja.

Sensation je napitak koji će ovog leta razigrati sva vaša čula, pružiti vam nezaboravan doživljaj i koji  će sigurno razbiti monotoniju! Zato otputujte na krilima zmaja u Aziju ili čarobnu Indiju, utolite žeđ za egzotikom i osetite senzaciju i to bez ikakve griže savesti jer ne zaboravite da je  Sensation bezalkoholno piće sa prirodnim aromama i smanjenom energetskom vrednošću!

 

(Telegraf.rs)