Ručak za samo 20 minuta: Punjeno belo meso sa suvim vratom
0
Vreme čitanja: oko 1 min.
Svi vole ukusnu piletinu za ručak
Ručak koji će sve oduševiti i isprazniti tanjire danas može da bude punjeno belo meso.
Za današnji ručak predlažemo vam da pripremite ovo ukusno belo meso. Sve što vam treba je:
- 6 parčića belog mesa,
Foto-ilustracija: Profimedia
- 200g svinjskog vrata,
- jedna krem supa od pečuraka,
- 2 kašike masti,
- so i začinsko bilje po ukusu.
Isecite tanko šnicle, izlupajte belo meso čekićem, posolite i dodajte začine. Na svaku šniclu stavite po nekoliko pačeta suvog vrata. Meso uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicama.
Svaki smotuljak uvaljajte u krem supu od pečuraka i to u prah iz kesice. Rolnice pržite na vreloj masti 15 minuta, okrećite sa obe strane dok blago ne porumeni i služit euz bareno povrće.
(Telegraf.rs/stvarukusa.rs)