Ručak za samo 20 minuta: Punjeno belo meso sa suvim vratom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi vole ukusnu piletinu za ručak

Ručak koji će sve oduševiti i isprazniti tanjire danas može da bude punjeno belo meso.

Za današnji ručak predlažemo vam da pripremite ovo ukusno belo meso. Sve što vam treba je:

- 6 parčića belog mesa,

Foto-ilustracija: Profimedia

- 200g svinjskog vrata,

- jedna krem supa od pečuraka,

- 2 kašike masti,

- so i začinsko bilje po ukusu.

Isecite tanko šnicle, izlupajte belo meso čekićem, posolite i dodajte začine. Na svaku šniclu stavite po nekoliko pačeta suvog vrata. Meso uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicama.

Svaki smotuljak uvaljajte u krem supu od pečuraka i to u prah iz kesice. Rolnice pržite na vreloj masti 15 minuta, okrećite sa obe strane dok blago ne porumeni i služit euz bareno povrće.

(Telegraf.rs/stvarukusa.rs)