Omlet u kesi: Najlakši recept da napravite najukusniji omlet bez prženja u tiganju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvuči čudno, ali rezultati su sjajni...

foto: printscreen/youtube/Delish

Omlet bi trebalo da bude najlakše jelo za pripremu, ali se nekako uvek iznerviramo - ili tiganj nije bio previše zagrejan ili je pak, bio pa je omlet izgoreo.

A da ne pominjemo situaciju u kojoj je sve u redu, ali nikako ne može da zadrži svoj oblik i raspada se.

Sada postoji jedno jednostavnije rešenje, a sve što vam je potrebno jeste plastična kesa za sendvič (ona koja se zatvara odozgo).

U plastičnu kesu razbite jaja, zatvorite je i rukama ih izmešajte dok se belance i žumance ne sjedine.

Ponovo otvorite kesu, dodajte šta inače volite da stavljate u omlet - so, biber, sir, povrće, itd.

Sipajte vodu u jedan lonac. Čim prokuva, stavite kesicu sa smesom i kuvajte je 12 do 15 minuta.

Vaš omlet je spreman i bez prženja!

Prijatno!

(Telegraf.rs)