Vikend u kući Karića: Tradicionalna jela vraćaju u detinjstvo
Biznismen Bogoljub Karić na društvenoj mreži "Fejsbuk" rado deli svoje porodične trenutke. Tako je opisao i kako izgleda njegov vikend, kada on i supruga, pre nego što ustanu ostali ukućani, spremaju doručak iznenađenja, u kome svi uživaju.
- Volimo pre svega da započnemo jutro sa tradicionalnim doručkom od 30 jaja, malo crnogorske pršute i domaćeg sira jer to naši najmlađi članovi obožavaju. Ne mogu tako nešto da pojedu u restoranima, pa je domaća hrana najzdravija, najukusnija i za svaku preporuku - napisao je Karić i dodao koliko su za njega lično važni obroci koji podsećaju na detinjstvo.
- Iskreno, ni mi stariji ne možemo da odolimo domaćim proizvodima koji nas vraćaju u detinjstvo kada nam je naša mama Danica, Mati Angelina, spremala doručak u kojem smo uživali, a iste te specijalitete i dan danas pripremamo i uživamo u njima. To im ostaje u lepom sećanju za ceo život - napisao je Karić i istakao da je najbitnije da pre svega održavamo porodicu na okupu, da provodimo zajedničko slobodno vreme, sa unucima i decom, i da se prenose običaji i tradiciji kako bi i oni najmlađi shvatili pravu vrednost porodice, koja se slaže, voli i poštuje.
Poznati biznismen otkrio je i kako se u njegovoj kući sprema doručak, zbog koga njega smatraju boljim kuvarom i od Džejmija Olivera.
(Telegraf.rs)