ZNAM. ZATO BIRAM.

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Foto: Promo/ Zlatiborac

Kompanija Zlatiborac u svom proizvodnom procesu primenjuje tradicionalne metode sušenja i dimljenja suvomesnatih delikatesa, a znanje i umeće starog zanata prenosi generacijama. Visokokvalitetna sirovina i prirodni začini doprinose očuvanju njihovog autentičnog ukusa.

Oslanjajući se prvenstveno na lokalne proizvođače, pružamo podršku domaćoj poljoprivredi, čime obezbeđujemo svežinu i kvalitet proizvoda. Svaki naš korak u njihovom nastanku je podvrgnut strogim kontrolama kvaliteta, a sve u cilju da dostignemo najviše standarde u poslovanju. Uvodeći nove proizvode i proširujući asortiman, edukujući zaposlene, investiramo u sticanje neophodnih znanja i savladavanje najnovijih tehnologija, koje prilagođavamo negovanju tradicionalnih vrednosti i recepturama.

Foto: Promo/ Zlatiborac

Tajna portfolija ZLATIBORAC trajnih suvomesnatih proizvoda je u njihovoj bogatoj aromi, intenzivnoj boji i prefinjenom ukusu. Jedinstveni su po primeni specifične metode usoljavanja, dimljenja na bukovom drvetu i sušenja na svežem zlatiborskom vazduhu.

"Zlatiborac" je mesto gde se susreću tradicija i inovacija, a jedna od onih kojom ponosno upotpunjujemo ponudu na tržištu je i pakovanje naših savršeno narezanih delikatesa, koji su istovremeno i spremni za posluženje. Upravo se oni i seku i pakuju u "beloj sobi", prostoru proizvodnih kapaciteta koji predstavlja vrhunac inovativnosti u našoj industriji, a u kome se posvćeno ispunjavaju najstroži zahtevi bezbednosti, higijene i kvaliteta.

Foto: Promo/ Zlatiborac

Dovoljno je da otvorite naše "slajs" pakovanje i osetićete gostoprimstvo drevnog domaćina sa Zlatibora. ZLATIBORAC goveđa pršuta ili ZLATIBORAC tanka slanina ili…šta god da je po vašem ukusu, tu je, spremno za vaše uživanje u iznova izvanrednim ukusima.

Ukratko: savršeno, sveže, praktično.

(Ona.rs/PR)