• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Điđi Hadid ima rutinu vežbanja i plan ishrane: Top model je pronašla svoj sistem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata manekenka otkriva način na koji održava vitku liniju

  • 1
Gigi Hadid, Điđi Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Model Điđi Hadid jedna je od najtraženijih manekenki u svetu, a ova Amerikanka nije bez razloga u samom vrhu svoje profesije.

Da bi održala svoju figuru, ona je podnela razne žrtve da bi i dalje bila u formi. Odmah ćemo reći da Jelena Nora Hadid, kako joj je pravo ime, i nije pobornik treninga u teretani i trčanja, pa joj je, imajući to u vidu dosta, otežano da održi kilažu.

Nju na "Instagramu" prati više od 79 miliona pratilaca sa kojima redovno deli slike iz života, pa između ostalog i njeno vežbanje.

Zanimljivo je da Điđi voli hamburgere, ali se dosta ograničava u njihovom konzumiranju. Ipak, pre nego krene da trenira ona jede šargarepu, humus ili povrtni čips, piše "Super hero jacked".

Kada je reč o treningu, ne radi svaki dan iste vežbe, već ih kombinuje. Ono što je njoj omiljeno jeste - boks. Iako je odrasla igrajući odbojku i jašući konje, Điđi ipak najviše voli da boksuje.

Kada ne boksuje, ona se baci na kardio trening ili preskače vijaču. Odličan je trening za noge, a i može zameniti trčanje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Top 5 vežbi za oblikovanje ruku i topljenje masti sa nadlaktica

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Mile

    20. septembar 2023. | 08:25

    Šta god da radi, odlučno izgleda i još ima slatko i milo lice za razliku od većine manekenki koje imaju neki hladan i odbojan izraz, čak i njena sestra Bela.

    Podelite komentar