• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Andrea je drastično smršala za 5 meseci i održava tu kilažu: "Ništa nije nemoguće"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova devojka otkrila je kako je uspela da se uz pomoć trenera pokrene i promeni svoje navike

  • 0
Fitnes, teretana, vezbanje, devojka u teretani Foto: Shutterstock

Andrea Fovler je u teretani gde trenira uspela da odnese pobedu među svima njima koji su u procesu mršavljenja, a sve to jer je skinula neverovatnih 45 kilograma za pet meseci.

Naime, ona je pokušavala sa raznim dijetama i programima za mršavljenje, ali ništa nije pomagalo. Imala je 117 kilograma, a sada ima 71 kilogram - i što je najvažnije, uspeva da održi željenu kilažu.

Kako joj je to pošlo za rukom?

- Promenila sam ishranu i sada je fokus na nemasnim proteinima poput mlevene ćuretine, proteinskih šejkova, ribe, jaja i piletine na žaru. Trudim se da unosim dovoljno zelenog povrća poput brokolija, spanaća, kelja, boranije, špargle i graška. Tu su i dobri ugljeni hidrati popur badema, voća, grčkog jogurta i što je najvažnije, moji obroci su vremenski raspoređeni na dva do tri sata - kaže Andrea, prenosi "Pop culture".

Naravno, uz hranu tu je i treniranje, a ono što njoj odgovara jesu vežbe snage i kondicije. Prija joj trčanje i uživa u trkama, pa se često desi da je deo neke od njih.

Trčanje vežbanje deca trče kros maraton Foto-ilustracija: Shutterstock

Kako kaže, njen trener u teretani ju je podstakao na 20-nedeljni plan promene i ona ističe da nijednom nije htela da poklekne, što ju je učinilo jačom nego ranije.

- Prešla sam put od toga da nikad ne vežbam do toga da vežbam dva i po sata dnevno. Dešavalo se da odem do dve različite prodavnice kako bih kupila sastojke za sve obroke - kaže Andrea.

I počelo je da joj se dopada ono što vidi u ogledalu. Mentalno je ojačala i verovala u sebe. Uspostavila je kontrolu nad svojim životom.

Ono što je najteže, pored prvog koraka i odluke da se pokrene, jeste i održavanje kilaže, to je takođe bio jedan od odgovora njenog putovanja.

- Učinila sam da budem zdrava i fit jedan deo mog života. Sada obožavam da idem u teretanu i da dajem maksimum na treninzima i samo postavljam sebi nove ciljeve - naglasila je

Njena poruka "da ništa nije nemoguće i da svako može da se pokrene" treba svakome da bude u glavi i da se seti svaki put kada pokuša da poklekne u nastojanju da promeni svoj život.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje