• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na prvi pogled obična baka, a onda se pretvara u fitnes-majstora: Dokazala je da nije "prestara" za teretanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spoznala je ljubav za dizanjem tegova kada je zbog alarmantnog stanja počela da trenira

  • 0

Marlen Flavers je ime koje u poslednje vreme inspiriše ljude širom planete. Ona je naizgled slatka bakica blizu 70-ih godina, a kroz par sekundi snimka, pretvara se u pravu fitnes-zvezdu.

Pre sedam godina počela je da trenira aktivno, nakon što je saznala da ima veliki problem sa ishranom, koji škodi njenom zdravlju.

- Kada sam imala 58 godina, morala sam na operaciju zbog stanja u kom sam bila zbog problema sa ishranom. Posle tog iskustva, znala sam da nešto pod hitno moram da promenim. Tada sam se priključila teretani i postala njen najveći fan - govori ona, prenosi "TheSun".

Marlen je počela da vežba i da se hrani zdravo, a onda je, pre tri godine, otkrila posebnu "ljubav" prema dizanju tegova.

Baka sada ima impresivan skup mišića koje naziva "bakinim oružjem". Njen sin joj je lični trener, uz pomoć kog je sada redovni učesnik na bodibilding takmičenjima.

Marlen je dokumentovala svoje fitnes putovanje na društvenim mrežama i mnogima je postala pravo inspirativno otkriće. Sada, njeni snimci broje čak i do 15 miliona pregleda.

@65_strong Too old for the Gym? #bodybuilding #fitnessmotivation #fittok #gymtok #granny ♬ original sound - Granny Guns

- Ne morate da imate neverovatno telo da biste vežbali i vodili računa o sebi. Cilj je da se osećate dobro, a ne da izgledate po današnjim standardima - "fantastično". Vežbanje može biti teško, ali kada to uradite, osećate se mnogo bolje. Kada ne uspete u nečemu, ustanite i pokušajte ponovo. Gde je trud, tu je šansa za uspehom - kaže ova baka svojim pratiocima.

U jednom snimku je otkrila da često dobija komentare da je "prestara" za treninge i teretanu, a onda je snimcima sa tegovima dokazala da nikad nije kasno.

Ova super-baka nastavlja da diže tegove, snima simpatične videe sa kolegama bodibilderima i sa osmehom stvara nove fanove na društvenim mrežama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Budite fit sa Mirom: 3 vežbe za bedra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje