• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijaliti zvezda smršala čak 200 kilograma: Ova fotografija u kupaćem kostimu je obišla svet

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Američka rijaliti zvezda koja je imala preko 300 kilograma u svom najtežem periodu pohvali se neverovatnim uspehom

  • 0

Američka rijaliti zvezda Tami Slejton pokazala je svoj ekstremni gubitak težine na novoj fotografiji u kupaćem kostimu.

Zvezda emisije "Sestre od 1000 pounda", koja je izgubila 200 kilograma nakon barijatrijske operacije, pokazala je svoju malenu figuru u plavom kupaćem kostimu sa sirenama dok ležerno sedi pored svoje prijateljice, vidovnjakinje Hejli Mišel.

- Ponosna sam na tebe #tammislatonveightloss - napisala je u utorak njena drugarica, objavivši sliku na Instagramu, na kojoj se vidi kako kako dve žene sede pored bazena sa nogama u vodi.

Slejtonino "putovanje" dokumentovano je u njenoj "TLC " emisiji tokom prošle godine.

Kako navodi "New York Post", ova ekstremno gojazna rijaliti zvezdu, koja je nekada imala više od 329 kilograma da, upozorena je da ako želi da bude podvrgnuta operaciji, predhodno mora samostalno da smrša skoro 90 kilograma kako bi lekari uopšte razmotrili da je podvrgnu proceduri.  TV zvezda koja sada ima 37 godina snimljena je prošle godine kako hoda bez pomoći hodalice i boce sa kiseonikom, nakon što je uspela da izgubi 136 kilograma.

Ona sama je kasnije za "People" magazin izjavila da je "zahvalna što je živa" nakon što je preživela iskustvo bliske smrti koje ju je dovelo do toga da je stavljena na respirator i u medicinski indukovanu komu.

- Sada nosim kiseonik samo noću, zajedno sa svojom mašinom "BiPap" (dvostepeni pozitivan pritisak u disajnim putevima) - opisala je svoj oporavak Slejtonova: - Pratim nivo kiseonika tokom dana i držim mašinu pri ruci u slučaju da mi zatreba.

Nažalost, tokom procesa gubljenja težine doživela je neuspeh tokom predhodnog leta kada je njen suprug, Kejleb Vilingem, iznenada preminuo u 40. godini.

- Bio mi je najbolji prijatelj i jako sam ga volela - rekla je tad za "People": - Kada sam upoznala Kejleba, postao je moj anđeo čuvar, a sada zaista pazi na mene.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Operacija skraćivanja želuca: Hirurg objašnjava ko je kandidat i koliko možete da smršate

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje