• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jesi ovde da vežbaš ili da se snimaš? Muškarac napao devojku u teretani, a ona mu dostojanstveno odbrusila

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kreatorka sadržaja na društvenim mrežama podelila je snimak na "TikToku" uz natpis: "Gde je uopšte našao smelost", a video je postao ubrzo viralan

  • 0

Influenserka je slučajno na snimku uhvatila nezgodan trenutak kada je muškarac iz teretane pokušao da je omalovaži jer je snimala "TikTok" videe dok je bila u teretani.

Madi Veb je snimala sebe kako radi vežbe u svojoj lokalnoj teretani u Los Anđelesu kada ju je potpuni stranac kritikovao, ničim izazvan. Nepristojni čovek je sugerisao da joj snimanje odvlači pažnju od vežbanja, rekavši joj da će dobiti više od boravka u teretani ako spusti telefon.

Ali, 25-godišnjakinja nije htela da pravi dramu i umesto da se brani, naterala ga da se oseća glupo, rekavši mu da ona od "tog gubljenja vremena" zarađuje između 10.000 i 35.000 dolara po jednom "TikTok" video-snimku!

Kreatorka sadržaja na društvenim mrežama podelila je snimak na "TikToku" uz natpis: "Gde je uopšte našao smelost", a video je postao ubrzo viralan.

- Dobra ti je forma, ne znam zašto moraš da praviš te tvoje male video-snimke. Nekako odvlači pažnju od treninga - može se čuti kako muškarac govori.

@madibwebb
where tf did he find the audacity
♬ original sound - Madi B Webb

Na snimku se vidi kako se influenserka ljubazno osmehnula pre nego što mu je odbrusila.

- Vidiš, ja već dobijam mnogo od toga, jer zarađujem toliko novca praveći ove "male" video-snimke".

Dok se muškarac udaljava, na snimku se vidi kako 25-godišnjakinja podiže srednji prst i ljutito izgovara psovku u kameru.

Mnogi korisnici su u komentarima hvalili influenseru za njen "savršen odgovor", dok su drugi postavljali pitanje da li to muškarac pokušava da flertuje.

- Iskreno mislim da je njegova namera bila da igra tog nezrelog dečaka i da mi se podsmeva kako bih ga primetila, umesto da bude samo ljubazna osoba. Ako je želeo moju pažnju, postoji toliko mnogo načina da je dobije, nije morao da me vređa da bi to učinio. Mislim da to nije flert. Mislim da je to jednostavno nepristojno. Da je želeo da flertuje sa mnom, postoji milion načina na koje je to mogao da uradi. Umesto toga, odlučio je da me spusti. Svaki muškarac koji treba da spusti ženu da bi se osećao muževnije nije muškarac. Bio je posramljen jer uopšte nisam igrala njegovu igru - rekla je ona svojim pratiocima.

Devojka je nakon viralnog videa bilo gost nekolicine jutarnjih programa i govorila na ovu temu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Budite fit sa Mirom: Brzi set vežbi za savršen struk

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje